Binya House Drake Bay Costa Rica vakantie

Winactie; win een hangmat of hangstoel

De klok is weer verzet, de dagen worden korter en kouder. Als je mij kent weet je dat ik absoluut geen liefhebber ben van de Nederlandse winter. Het liefst ontsnap ik aan de kou, de wintertenen, statische haren en eeuwige sniffelneus. Dit jaar hadden we een prachtig najaar maar nu begint het bij mij toch echt weer te kriebelen. Ik droom van strandjes en palmbomen en dagen zonder winterjas, sjaal en handschoenen. En het leuke is je krijgt nu de kans om alvast helemaal in die tropische stemming te komen! Doe mee en win een hangmat of hangstoel van Tropilex!

 

Gek op mijn hangmat!

Als ik op reis ben wordt ik altijd super blij als ik een hangmat binnen handbereik heb. Lekker schommelen, een drankje erbij en een goed boek in de hand. Of gewoon een beetje om me heen kijken, wat dagdromen en dan lekker wegdoezelen. Er is niets heerlijker dan dat!  En wat is er leuker dan dat gevoel elke dag te kunnen hebben. Die hangmat past ook prima in je eigen tuin en heb je wat minder plek dan is die super handige hangstoel de ideale oplossing. Hoe heerlijk is het om straks te kunnen relaxen in je eigen hangmat of hangstoel van Tropilex?  Door het gebruik van katoen én polyester is de hangmat een stuk milieuvriendelijker. Daarnaast blijft hij toch nog comfortabel en stevig.

 

hangmat

hangstoel

Hoe maakt je kans op die hangmat of hangstoel van Tropilex?

Zie je het wel voor je om thuis ook te kunnen relaxen in zo'n fijne hangmat of hangstoel? Doe dan mee aan de winactie en maak kans op een hangmat naar keuze. Je kunt kiezen uit het totale assortiment op deze pagina.

Laat in een reactie onder deze winactie weten dat je mee doet. Het is niet verplicht, maar een like van het Facebookbericht op Myfootprints of voor Myfootprints  zelf is natuurlijk van harte welkom! Als je het bericht wilt delen via Facebook vind ik het ook fantastisch.

Mee doen kan tot en met vrijdag 25 november. In het weekend erna maak ik de winnaar bekend op het blog en Facebook.

De winnaar krijgt zelf bericht via de email. Let er dus goed op dat je  een juist emailadres invult!

 

Deze winactie is gesloten. Hoewel ik het iedereen van harte gun kan er maar één de winnaar zijn. Van harte gefeliciteerd met je prijs Stéphanie, er is een mail naar je onderweg.

 

 

 

Geplaatst in What makes me happy, winactie.

22 reacties

 1. Ik was al van plan om volgend jaar een hangmat te kopen voor in de tuin maar winnen is natuurlijk nog veel leuker. Ga dus hard duimen dat ik de gelukkige winnaar ben.

 2. Wat leuk! Ik heb al een hangmat voor het balkon en zou heel graag ook nog een hangstoel voor in de woonkamer willen. Niets lekkerder dan er in kruipen met een goed boek en mijn mooie uitzicht. 🙂

 3. Aaaaaaah! Die hangstoel is zoo gaaf!!! Die past perfect in onze tuin! We missen nog een relaxed plekje om heerlijk een boek oid te lezen! Er is al een plekje gereserveerd
  ! Fingers crossed!!🍀🍀

 4. Ik zou heel graag de 1 persoons Grenada Natura Hangmat willen winnen om op zolder een greenroom in te richten zodat je in de winter toch nog een beetje een zomer en vakantiegevoel kunt vasthouden. Er zijn erg veel hoge gebouwen in mijn directe omgeving gebouwd die van vroege herfst tot late lente al het zonlicht uit de tuin wegnemen waardoor planten te weinig zon krijgen en ik zelf ook. Op zolder komt het licht nog wel in die periode binnen dus ik zie mezelf al helemaal liggen in een hangmat met grote groene planten om me heen en souvenirs en foto’s van ooit gemaakte reizen! Geliked op Facebook

 5. Vaak ben ik aan ‘t dromen, over een tuin vol palmbomen. Met een grote hangmat ertussen, om bij te komen van alle klussen.
  Een gouden zon beschijnt m’n vel. Door de schaduw is ‘ie niet te fel. Ik ben al bijna ingedut, totdat ik wakker wordt geschud.
  Terug in de dagelijkse realiteit. Helaas, die palmbomen zijn geen feit! Deze prijs brengt me in tropische sferen. En ik hoef niet eens te emigreren! Daarom hoop ik dat we de hangmat winnen, dan kan het relaxen gaan beginnen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *