5 jaar myfootprints.nl, ballonnen en winactie

Myfootprints.nl bestaat 5 jaar. Tijd voor een feestje!

In oktober 2014 schreef ik het allereerste blog op Myfootprints.nl. Sinds die tijd genoot ik van de mooie wereld om ons heen, maar bracht ook vele uren achter mijn laptop door om verhalen te schrijven en foto's uit te zoeken. Vijf jaar blogger op mijn eigen website, een mooi jubileum dat ik niet ongemerkt voorbij wil laten gaan!

Myfootprints.nl ontstond uit het enthousiasme om de mooie plekjes die ik ontdek met de wereld te kunnen delen. De naam van mijn blog koos ik bewust en past nog steeds goed bij wat ik voor ogen had. Het verkennen van de wereld met zo weinig mogelijk impact op onze mooie aarde. Zo veel mogelijk te voet, met de fiets en als het kan een bus of trein in plaats van een vlucht.....

In die vijf jaar groeide Myfootprints.nl uit tot een plek vol inspiratie. Met tips voor wandel- en fietsroutes, prachtige verhalen van geëmigreerde vrouwen, wildlife, stedentrips, backpack-tips en outdoorinspiratie. Van enkele lezers per dag tot meer dan 30.000 per maand. Van een klein blog tot een belangrijk deel van mijn leven. Een blog waar ik trots op ben en hoop nog jaren mee door te kunnen gaan.

Myfootprints.nl wandelblogger wandelen natuur en avontuurlijke reizen

Een paar hoogtepunten uit vijf jaar bloggen op Myfootprints.nl:

Het starten van een eigen blog op een eigen domein. Wat was ik trots!

Ik weet nog goed hoe blij ik was met de eerste 10 bezoekers per dag, een getal waar ik tegenwoordig met een grote glimlach aan terugdenk.

Ik werd uitgenodigd voor diverse prachtige persreizen. Eén van de allermooiste was de wandelvakantie naar de kloosters van Meteora, Griekenland en Frank mocht met me mee, dubbel genieten dus!

Mijn eerste bezoek aan de vakantiebeurs als vakexpert en netwerken met organisaties en medebloggers op events.

In 2015 werd één van mijn foto's gepubliceerd in het boek Aarde op 1 van het WNF.

De reis met auto en tent naar het westen van Amerika was een droom die uitkwam. Drie maanden wandelen, kamperen en genieten van de overweldigende natuur, nog steeds heimwee!

Ik won een prijs met 2 van mijn foto's en mocht een week lang Garda/Trentino ontdekken. Een waar paradijs voor outdoorliefhebbers.

In 2017 was ik ambassadeur voor de wandelcampagne "Ontdek het Gelderse Goud" van de Gelderse Streken.

Weet je nog die snikhete zomer van 2018? Samen met Frank liep ik de de Walk of Wisdom bij Nijmegen. Onze eerste meerdaagse wandelroute smaakte naar meer.

In 2019 gingen Frank en ik de ultieme uitdaging aan en liepen de meerdaagse W-Trek in Torres del Paine, Chili. Volledig zelfvoorzienend met tent, eten en grote backpack. Zwaar, maar o zo mooi.

 
Een blog zonder lezers is als een boek zonder bladzijdes.....

Schreef ik 3 jaar geleden en niets is minder waar.

De afgelopen jaren kreeg ik het steeds drukker. Ik werk meer uren voor Myfootprints.nl dan ik ooit voor een baas heb gedaan. Dankzij jullie heb ik gemerkt dat ik mensen enthousiast kan maken met mijn foto's en verhalen en kan helpen met het realiseren van plannen.

Iemand horen zeggen dat ze fan zijn van je foto's of dat je verhalen zo fijn lezen. Dat ze maar blijven lezen, dat ze wandelingen maken die ze bij jou ontdekten, naar een plek gaan die jij tipt, of een hotel boekten dat jij zo leuk vindt..... Complimenten waar ik heel gelukkig van word!

Er is nog zo veel moois om te ontdekken en dat doe ik graag met jullie! Ik hoop dat ik je opnieuw kan inspireren tot het zetten van je eigen voetstappen op onze prachtige aardbol. Op naar de volgende 5 jaar!

Tijd voor een feestje bij Myfootprints!

Om jullie te bedanken heb ik de hulp ingeroepen van een aantal mensen en organisaties waar ik de afgelopen jaren kennis mee maakte. Stuk voor stuk mooie mensen waar ik blij van word met mooie producten. Tot mijn blogverjaardag is er regelmatig een nieuwe prijs te winnen op Myfootprints. Ik weet zeker dat we een aantal mensen gelukkig gaan maken de komende weken!

Volg dit blog regelmatig om op de hoogte te blijven van de nieuwste prijs. Nadat ik via Facebook en in dit blog heb laten weten wat de nieuwe prijs is heb je een bepaalde tijd om mee te dingen. (De tijd geef ik aan). Aan het eind van de tijd verloot ik de prijs onder de deelnemers. Daarna start er weer een nieuwe ronde met een nieuwe prijs en nieuwe win kansen. Wat de prijzen zijn verklap ik nog niet, dus laat je de komende weken verrassen!

Win één van deze prijzen op Myfootprints.nl. Hoe doe ik mee?

 1. Ik verloot regelmatig een nieuwe prijs. Geef duidelijk aan welke prijs je wilt winnen! Dit kan onder dit blog of op Facebook.
 2. Volg mij op Pinterest en/of Facebook
 3. Abonneer je op mijn nieuwsbrief

Alleen als je deze drie dingen gedaan hebt, ding je mee naar één van deze gave prijzen!!

Als je gewonnen hebt:

 • Vraag ik je om minimaal één foto van de prijs te delen op je social media.

Deze winactie loopt elke keer tot een door mij aangegeven datum. De uitslag van de trekking zal gepubliceerd worden onder deze blogpost en op mijn Facebookpagina waarna er een nieuwe actie start. Dit gaat door tot alle prijzen verloot zijn.  In de eerste Myfootprints nieuwsbrief krijg je nog eenmaal het overzicht van alle winnaars.

De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Zorg er dus voor dat je een goed mailadres invult zodat ik je kan bereiken. (het adres wordt niet gepubliceerd)

Zo gaaf dat ik jullie blij mag maken met één van deze mooie prijzen! Lees snel verder....

 

Berghen wandelschoenen

1- Een paar wandelschoenen naar keuze van Berghen.

Berghen is een Belgisch familie bedrijf dat sinds 1994 wandelschoenen, vrijetijdschoenen en trekkingschoenen ontwikkelt. Alle schoenen zijn in Europa gemaakt. Je kunt ze passen en kopen bij de winkel in Den Haag. Is dat te ver voor je of shop je liever vanuit je luie stoel dan kun je de schoenen ook online bestellen. Lees hier onze eigen ervaring met Berghen.

Namens Berghen mag ik iemand gelukkig maken met een paar wandelschoenen naar keuze. Hoe tof is dat!

Hoe doe je mee aan deze winactie op Myfootprints.nl?

 • Klik hier door naar de Berghen Store en doe alvast inspiratie op voor je keuze als je wint. (dames of heren, alles mag)
 • Je hoeft nog geen schoen op te geven, dat komt later.
 • Kijk goed of je aan alle eerder beschreven voorwaarden voldoet!
 • Meedoen kan tot zondag 11 augustus middernacht, op maandag 12/8 verloot ik een paar schoenen onder de deelnemers en start een nieuwe winactie.
 • *NB: Je kunt alleen een schoen bestellen die op dat moment aanwezig is in de store.
 • Delen van de winactie op Facebook wordt op prijs gesteld.

 

justjesoars B&B in Oudega

2- Een overnachting bij Bed & Breakfast Justjesoars in Oudega, Friesland.

NB: Helaas bestaat de B&B van Henk en Aagje sinds 2021 niet meer!

Tijdens mijn reis naar De Alde Feanen sliep ik een nacht in deze heerlijke B&B, midden tussen de weilanden. Justjesoars betekent vrij vertaald nét even anders en dat is het zeker! Aagje en Henk hebben met veel liefde en geduld een fantastische plek opgebouwd waar je echt tot rust komt.

Namens Henk en Aagje mag ik iemand blij maken met een overnachting voor 2 personen in het Lytshûs . Een Welness arrangement inclusief een lekker Frysk ontbijtje.

 

Hoe doe je mee aan deze winactie op Myfootprints.nl?

 • Helaas zijn henk en Aagje gestopt met Justjesoars.
 • Kijk goed of je aan alle eerder beschreven voorwaarden voldoet! Zonder dat ding je helaas niet mee naar deze mooie prijs.
 • Meedoen kan tot zondag 18 augustus middernacht, op maandag 19/8 verloot ik het verblijf onder de deelnemers en start een nieuwe winactie.
 • Heb je meegedaan aan de eerste actie dan kun je gewoon je geluk nog een keer wagen!
 • Laat een reactie achter onder dit bericht dat je deze prijs wilt winnen.
 • Delen van de winactie op Facebook wordt op prijs gesteld.

 

gegarandeerd onregelmatig winactie

3- Drie maal een set van 2 wandelgidsen van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig

Ik ben fan van de wandelgidsen van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. Maarten Metz, Bart van der Mark en Lourens Vellinga vormen een gouden team van enthousiaste wandelaars. Sinds 1990 brengen zij, in samenwerking met diverse auteurs, regelmatig een nieuwe wandelgids uit. Van stadswandelingen tot routes over de ongebaande paden en themawandelingen. Lees hier onze ervaring met een mooie route uit de gids "Wandelen in het hart van Brabant".

Namens de heren mag ik maar liefst drie personen blij maken met een set van 2 wandelgidsen naar keuze! Als dat nog niet genoeg wandelinspiratie oplevert?!

Hoe doe je mee aan deze winactie op Myfootprints.nl?

 • Klik hier door naar de site van Gegarandeerd Onregelmatig en zoek twee mooie wandelgidsen uit.
 • Laat een reactie onder dit bericht weten welke gidsen jij graag zou willen.
 • Kijk goed of je aan alle eerder beschreven voorwaarden voldoet! Zonder dat ding je helaas niet mee naar deze mooie prijs.
 • Meedoen kan tot zondag 25 augustus middernacht, op maandag 26/8 verloot ik de gidsen onder de deelnemers en start een nieuwe winactie.
 • Heb je meegedaan aan de eerste acties dan kun je gewoon je geluk nog een keer wagen!
 • Delen van de winactie op Facebook wordt op prijs gesteld.

 

 

Bed and Breakfast Botterpot, Groesbeek

 

4- Een overnachting bij Bed & Breakfast Botterpot in Groesbeek, Gelderland.

Samen met vriendinnen sliep ik in de super knusse Bed and Breakfast Botterpot. Sinds die tijd bleef ik in contact met Paula en sliep er later met Frank nog een keer voordat we de Walk of Wisdom liepen.

Op het erf van de boerderij van Paula en Wim staat een huisje met eigen terras waar het je aan niets ontbreekt. Door de nabijheid van het Duitse Reichswald, de Jansberg en de Groesbeekse wijngaarden is het een ideale plek voor rustzoekers, wandelaars en fietsers. Nieuwsgierig? Lees hier mijn eigen ervaring bij deze heerlijke B&B.

Namens Paula en Wim mag ik iemand blij maken met een overnachting voor 2 personen inclusief ontbijt. Hoe fijn is dat!

Hoe doe je mee aan deze winactie op Myfootprints.nl?

 • Klik hier door naar de site van B&B Botterpot en doe alvast inspiratie op voor je keuze als je wint.
 • Kijk goed of je aan alle eerder beschreven voorwaarden voldoet! Zonder dat ding je helaas niet mee naar deze mooie prijs.
 • Meedoen kan tot zondag 1 september middernacht, op maandag 2/9 verloot ik het verblijf onder de deelnemers en start een nieuwe winactie.
 • Heb je meegedaan aan de eerdere acties dan kun je gewoon je geluk nog een keer wagen!
 • Laat een reactie achter onder dit bericht dat je deze prijs wilt winnen.
 • Delen van de winactie op Facebook wordt op prijs gesteld.

hydroflask winactie myfootprints

 

5- Een handige set van Hydro Flask in de kleuren van de Nederlandse vlag. 

Deze robuuste en kleurrijke flessen houden je drinken langere tijd warm of koud. Ideaal om mee te nemen tijdens een wandeling, dagje uit of op reis! Zo heb je altijd en overal je eigen drinken bij je. In de set zit:

 • 1x Coffee Flask 16oz (473 ml) in het Lava (rood)
 • 1x Hydration Flask 18oz (532 ml) in het Blueberry (blauw)
 • 1x Hydration Flask wide mouth 40 oz (1.18L) in het wit
 • 1x Wine Tumbler 10 oz (296 ml) in het wit
 • Totale waarde van deze set is maar liefst €148,80!

Hoe doe je mee aan deze winactie op Myfootprints.nl?

 • Klik hier door naar de site van Hydro Flask en doe vast wat inspiratie op
 • Laat een reactie onder dit bericht achter dat je de set wilt winnen.
 • Kijk goed of je aan alle eerder beschreven voorwaarden voldoet! Zonder dat ding je helaas niet mee naar deze mooie prijs.
 • Meedoen kan tot zondag 8 september middernacht, op maandag 9/9 verloot ik de set onder de deelnemers en start een nieuwe winactie.
 • Heb je meegedaan aan de eerste acties dan kun je gewoon je geluk nog een keer wagen!
 • Delen van de winactie op Facebook wordt op prijs gesteld.

 

 

Walk of Wisdom van Winssen naar Nijmegen ontmoeting met Rob Wolfs

Mijn onverwachte ontmoeting met Rob tijdens het wandelen, hoe kan het ook anders.

6- 5 keer een exemplaar van een wandelgids uit de koker van routemaker Rob Wolfs

Ik ben fan van de routes van routemaker Rob Wolfs. Rob is al meer dan 20 jaar nauw betrokken bij het ontwikkelen van diverse wandelroutes en wandelpadenplannen. Zo is hij de maker van diverse NS wandelingen en ontwikkelde hij, in samenwerking met de wandelzoekpagina, de Trage Tochten. Deze fijne routes gaan voornamelijk over onverharde paden. Lees hier onze ervaring op de Trage Tocht in Nationaal Park Veluwezoon. Geweldig voor de heftst!

Inmiddels zijn er ook 11  fijne wandelgidsen uitgebracht en namens Rob mag ik maar liefst vijf personen blij maken met één van de volgende gidsen:

 • Lopen door Limburgs Heuvelland
 • Lopen door Landelijk Limburg
 • Wandelen over de Utrechtse Heuvelrug
 • Wandelen door oneindig laagland
 • Wandelen in de geest van Jac. P. Thijsse

 

Hoe doe je mee aan deze winactie op Myfootprints.nl?

 • Klik hier door naar de site Wolfs wandelplan en doe vast wat inspiratie op
 • Laat een reactie onder dit bericht achter welk van de bovenstaande reisgidsen je wilt winnen.
 • Geef ook een tweede keus aan.
 • Kijk goed of je aan alle eerder beschreven voorwaarden voldoet! Zonder dat ding je helaas niet mee naar deze mooie prijs.
 • Meedoen kan tot zondag 15 september middernacht, op maandag 16/9 verloot ik de set onder de deelnemers en start een nieuwe winactie.
 • Heb je meegedaan aan de eerste acties dan kun je gewoon je geluk nog een keer wagen!
 • Delen van de winactie op Facebook wordt op prijs gesteld.

 

Bed and Breakfast Aan huisje 49 Bergen op Zoom

7- Een overnachting bij Aan huisje 49, Bergen op Zoom, Brabant

Op onze trouwdag sliepen Frank en ik een nacht in de luxe B&B Aan huisje 49. Een plek waar we heerlijk in de watten gelegd werden en een mooie uitvalsbasis voor het wandelen van het Zuiderwaterliniewandelpad.

Aan huisje 49 is een knus en sfeervol ingericht huisje achter het grote huis van Angèle aan de rand van Bergen op Zoom. Tijdens je verblijf ontbreekt het je aan niets. Na een uitgebreid ontbijt met streekproducten en eitjes van de eigen kippen ben je helemaal klaar om de prachtige omgeving te verkennen. Of om lekker te relaxen, wat je wilt! Lees hier onze ervaring bij deze heerlijke B&B.

Namens Angèle mag ik iemand blij maken met een luxe overnachting voor 2 personen inclusief ontbijt. Hoe fijn is dat!

Hoe doe je mee aan deze winactie op Myfootprints.nl?

 • Klik hier door naar de site van Aan huisje 49 en doe alvast inspiratie op voor je keuze als je wint.
 • Kijk goed of je aan alle eerder beschreven voorwaarden voldoet! Zonder dat ding je helaas niet mee naar deze mooie prijs.
 • Vergeet niet de nieuwsbrief inschrijving te bevestigen via de mail.
 • Meedoen kan tot zondag 22 september middernacht, op maandag 23/9 verloot ik het verblijf onder de deelnemers en start een nieuwe winactie.
 • Heb je meegedaan aan de eerdere acties dan kun je gewoon je geluk nog een keer wagen!
 • Laat een reactie achter onder dit bericht dat je deze prijs wilt winnen.
 • Delen van de winactie op Facebook wordt op prijs gesteld.

hikelite 26 rugzak Osprey tomato red winactie

8- De Osprey Hikelite 26 dagrugzak.

Bij Osprey kun je kiezen uit een overweldigende hoeveelheid rugzakken voor alle soorten outdoor activiteiten. Gemaakt van de beste materialen en met de nieuwste snufjes. Ook kun je bij hen terecht voor regenhoezen, watersystemen, buidels en andere handige outdoor gadgets. Lees hier mijn ervaring met de Tempest 20 dagrugzak van Osprey.

Namens Osprey mag ik iemand gelukkig maken met de Osprey Hikelite 26 dagrugzak. Een mooie allround, lichtgewicht rugzak. Een toffe winactie om mee te eindigen al zeg ik het zelf ;).

Hoe doe je mee aan deze laatste winactie op Myfootprints.nl?

 • Laat een reactie achter onder dit bericht dat je deze prijs wilt winnen.
 • Kijk goed of je aan alle eerder beschreven voorwaarden voldoet! Zonder dat ding je helaas niet mee naar deze mooie prijs.
 • Vergeet niet de nieuwsbrief inschrijving te bevestigen via de mail.
 • Meedoen kan tot zondag 6 oktober middernacht, op maandag 7/10 verloot ik de rugzak onder de deelnemers.
 • Deel de winactie op Facebook.
 • Heb je meegedaan aan de eerdere acties dan kun je gewoon je geluk nog een keer wagen!
Dank je wel voor het volgen van Myfootprints.nl!

Van een klein blog tot een belangrijk deel van mijn leven.... Ik wil je enorm bedanken voor het lezen van mijn blogs en kijk er naar uit om je nog heel lang te inspireren met mijn foto's, verhalen, reis- en wandelavonturen!

 

 

Dit zijn de winnaars van de winacties op Myfootprints.nl:

 1. Het paar wandelschoenen van Berghen is gewonnen door: Lianne Janssen.
 2. De overnachting voor 2 personen bij Bed & Breakfast Justjesoars inclusief een lekker Frysk ontbijtje is gewonnen door Anita van Keulen.
 3. Twee wandelgidsen naar keuze van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig zijn gewonnen door Marina, Lindsey en Wilma.
 4. De overnachting met ontbijt bij B&B Botterpot is gewonnen door Nadine Boiten.
 5. De mooie set van Hydroflask is gewonnen door Elles Pot.
 6. De wandelgidsen van Rob Wolfs zijn gewonnen door Hilde, Janco, Desiree, Tamara en Flora.
 7. De luxe overnachting met ontbijt bij Aan huisje 49 is gewonnen door Mirjam Klever.
 8. De winnares van de Osprey Hikelite 26 dagrugzak is Katie Londal.

Gefeliciteerd allemaal en heel veel plezier met jullie mooie prijzen! Ik hoor graag hoe ze jullie bevallen.

 

 

 

 

Geplaatst in What makes me happy, winactie.

137 reacties

 1. Altijd leuk, een win actie. En een paar nieuwe wandelschoenen kan ik goed gebruiken. Mijn huidige zijn al ruim 20 jaar oud en hebben zijn diensten meer dan bewezen. De hakken beginnen af te slijten en de schoenen zijn niet meer waterdicht, dus daarom wil ik best nieuwe :). Mijn voorkeur is:
  Dames schoen maat 38 Bormio antraciet blue

  • Hoi Maaike, wat leuk dat je mee doet! Kijk je nog even goed of je aan alle voorwaarden voldoet anders kom je niet in aanmerking en dat zou erg jammer zijn!

   • Ik laat mezelf niet tegenhouden door mijn lichamelijke beperkingen en energiebeperking. Ik wandel graag en veel. Bij mij ontbreken de wandelschoenen daarom wil ik winnen.

    • WoW,super gave actie’s heb je ..ik loot nu graag mee voor een nachtje in de B&B, dat zou een leuk verjaardagscadeau zijn in september ! Heb je blog gelezen. Het ziet er super uit, dus ik ga duimen! Verder blijf ik je volgen ben benieuwd wat je ons allemaal nog meer laat zien!

 2. Gefeliciteerd met je jubileum! Voor mij inspirerend voor toekomstige reizen.
  Leuke actie, vooral omdat we m’n wandelschoenen ergens op Malta in een tas hebben laten staan… Baal er zo van.
  Mijn voorkeur is MORILLON HIGH Navy/Blue maat 40.

 3. Als eerste gefeliciteerd met je 5 jarig jubileum, ik heb al vele mooie reisverslagen van je mogen lezen, waaronder je verslag van de walk of wisdom.
  Graag zou ik nog meer verslagen over pelgrimstocht willen lezen.
  Nog veel plezier met het maken van jouw reizen!!!
  Groetjes Mirjam

  • Ps Graag zou ik de Berghen schoenen winnen zodat ik goede schoenen heb om een pelgrimstocht te lopen.

 4. Heel hartelijk gefeliciteerd met je jubileum, ik lees al je verhalen graag. Wat ik graag zou zien, is wat meer verhalen van ‘dichterbij huis’, dus gewoon Nederland. Ik ben zelf altijd verrast om wandelingen te ontdekken die al jaren om de hoek blijken te liggen….. En ik doe graag mee met de winactie!
  Groetjes, Lizet

 5. Super gefeliciteerd met je jubileum. Vanaf t begin ben ik een grote fan van jouw website en blogs.
  Deze prijs hoef ik niet te winnen. Daar wandel ik te weinig kilometers voor. Ik wacht tot een passendere prijs langs komt.

  • Er komt zeker nog wel iets voorbij dat je leuk vind Mary-Joan! En super bedankt voor je mooie compliment.

 6. Van harte gefeliciteerd. Mijn huidige schoenen zijn nog prima, maar een paar mooie wandelschoenen voor volgend jaar sla ik niet af.

 7. Superleuk dat je nu al vijf jaar bezig bent met je passie en reizen. De W trek in Torres del Paine staat ook hoog op mijn lijstje, de foto’s die ik heb gezien zijn prachtig. Nu eerst nog maar even in Nederland flink oefenen. Een nieuw paar wandelschoenen kan ik daar zeker voor gebruiken!

 8. Gefeliciteerd met je jubileum Ivonne!!🎉
  Ik doe graag mee met deze leuke actie. Een dag voor het begin van de Nijmeegse vierdaagse liet de zool los van mijn favoriete wandelschoenen. Gelukkig had ik een reservepaar mee😅…
  Reden voor mij om mee te doen wie weet….zou héél gaaf zijn‼

 9. Wat een leuke winactie!
  Ik doe graag mee. Ben al een poosje op zoek naar wat lichtere lage wandelschoenen en die zag ik in hun collectie staan.
  Ga vooral zo door met je interessante blogs!

 10. Ivonne gefeliciteerd met dit bijzondere jubileum! En wat een leuke winactie! Ik doe graag mee! In december vertrekken mijn vriend en ik op wereldreis en laat ik nu nog net opzoek zijn naar nieuwe schoenen! Volgens mij volg ik je overal al, maar ik ga me ook nog eventjes inschrijven voor de nieuwsbrief! Leuk!

 11. Kom graag in aanmerking voor een paar van deze mooie schoenen! Suc6 en gefeliciteerd met het jubileum van je blog!

 12. Wat een fijne actie, ik kan zeker heel goed stevige nieuwe wandelschoenen gebruiken,
  Ik heb twee rhodesian ridgebacks en daar loop ik elke dag heerlijke lange wandelingen mee,
  Door het bos, bij ons langs de IJssel, loop overal met ze,
  Is zo fijn om te doen,
  Dus goede schoenen is een pre,
  Ik maak dan ook graag kans op zo’n mooi paar.

 13. Dart is een mooi jubileum, gefeliciteerd! Wouw, wat een mooie wandelschoenen Wat zou ik hier blij mee zijn Daarom ga ik duimen en hopen dat ok de geluksvogel ben

 14. Zou graag kans maken op de wandelschoenen. Mijn oude zijn bijna op. En dankjewel voor deze kans en veel wandelplezier

  • Laatste kans doe ik toch weer mee. Mooie rugzak komt goed van pas. Nieuwsbrief en lijes en FB allemaal gedaan. Maar ik heb geen insta dus dat lukt niet.
   Nogmaals gefeliciteerd met je jubileum en ik blijf je volgen.

 15. Wat fijn om deze pagina tegen te komen.
  Wij wandelen samen heel wat kilometers af in Nederland België en Duitsland en laatst ook in Slovenië, onze volgende tocht wordt een paar dagen Schotland alles in backpack en gaan.
  En wat zouden nieuwe schoenen van pas komen aangezien door het vele afvallen mijn meindl wat te groot zijn geworden.

 16. Een paar super wandelschoenen, waar ik geen blaren in krijg 😨
  Die prijs zou ik heel graag willen winnen 😊
  Grtz Sylvia

 17. Gefeliciteerd met deze mijlpaal! 👌 We hebben op vakantie heel wat afgewandeld en willen komend jaar graag de vierdaagse van Nijmegen lopen! Ik ben heel erg benieuwd naar deze Berghen wandelschoenen!! 🍀🤞 Ik waag graag een kansje heb het gedeeld en ik ontvang de nieuwsbrief

 18. Laat ik beginnen met je te feliciteren met het 5-jarig bestaan van je blog. Complimenten hiervoor 🌻 ook ik maak natuurlijk graag kans op zo’n mooi stevig paar wandelschoenen om de komende herfst- en winterperiode met droge voeten door te kunnen wandelen

 19. Gefeliciteerd met 5-jarig bestaan van je blog. Graag maak ik kans op deze stevige wandelschoenen. Ik heb maandje sportschool achter de rug en dat is het net niet. Het lopen op de loopband brengt je naar nergens en op de hometrainer zie je ook niets van de natuur. Dus met deze wandelschoenen kun je van frisse lucht,omgeving en natuur genieten.

 20. Wauw Ivonne, 5 jaar alweer. Gefeliciteerd! Dat is zeker een feestje waard, ik lees altijd graag bij je!

  Sinds mijn Burn Out (nu een half jaar) wandel ik behoorlijk veel. Het is het enige dat (genoeg) rust geeft en dit wil ik heel graag blijven doen. De wandelschoenen zouden dan perfect zijn, ik maak graag kans!

  Voor nu kan ik alleen maar zeggen dat je zo door moet gaan! 🙂

  • Ha Ivonne Gefeliciteerd met het feit dat je al vijf jaar anderen inspireert met mooie reisverhalen, interessante tips en prachtige foto’s. Wat leuk dat je het viert met gave winacties waar ik graag aan deelneem. De wandelgidsen van mijn vroegere baas Stap voor Stap zijn inmiddels zwaar verouderd dus nieuwe wandelinspiratie is meer dan welkom. Ik zou graag de boekjes ‘Lopen door landelijk Limburg’ en ‘Wandelen op de Veluwezoom’ willen winnen.

 21. Geweldig!! Gefeliciteerd!! Ik ben gelijk in de store gaan kijken en heb je blog hierover gelezen. Wat een comfortabele wandelschoenen en super dat ze ook mooi droog blijven en je er geen blaren in krijgt! 😍 Ik ga het gelijk delen #duimen

 22. Ik zou dolgraag een weekend Friesland kado willen geven aan vrienden van ons. Zij zijn al (5!) jaar bezig met klussen in een opknaphuis en hopen dit jaar eindelijk te gaan verhuizen. Ze zijn nu moe en het geld is helemaal op. Ik gun ze een weekendje relaxen en welness samen!!

 23. Ik zou heel blij zijn met een overnachting in B&B Justjesoars, sinds ik het Elfstedenpad heb ontdekt ben ik fan van Friesland!

 24. Gefeliciteerd met het jubileum, tegenwoordig zijn er meer bloggers voor wandelen, maar jij was toch een van de eerste met een interessant verhaal. Jammergenoeg nog niet persoonlijk kennisgemaakt, maar er zal zich wel ergens een aandienen. Ga zo door, want wandelen is booming.
  En Friesland? Heel vroeger gezeild en gewandeld, raar dat ik niet terug ben geweest om te wandelen, goede gelegenheid nu.

  • Hoi Sandra, jammer dat je moest afhaken bij mijn eerste wandel an afval rapen dag op de Malpie. Er komt zeker weer een nieuwe datum en ik hoop je dan te zien!

 25. Hai Yvonne,
  Van harte gefeliciteerd met je jubileum! 5 jaar, dat is al weer een flinke tijd! Ik geniet regelmatig van je verhalen en mooie foto’s op facebook.
  Ik doe graag mee met de winactie voor een weekend in Friesland. Ik ben daar nog weinig geweest en zou het graag meer gaan ontdekken.
  Groetjes, Madelon

 26. Van harte gefeliciteerd met dit mooie jubileum. Wat kom ik graag in aanmerking voor het weekendje weg in Friesland. Al tijden wil ik meer ontdekken van dit mooie stukje Nederland, waar een gedeelte van mijn roots liggen, mijn oma die ik nooit heb gekend, komt daar vandaan.

 27. Ik doe graag mee voor de overnachting in Friesland voor 2p. Wat een gezellig huisje met uitzicht op het platte land. Het lijkt mij heerlijk om daar even tot rust te komen met een vriendin.

 28. Leuke actie! Wandelen is ook zo lekker en gezond om te doen. Wat geweldige titels, maar mijn voorkeur is toch ‘Wildlife wandelingen in Nederland’ en ‘de groenste wandeling in de Randstad’ , vooral omdat ik ook graag dieren fotografeer

  • De tijd vliegt! Gefeliciteerd met je jubileum! Toffe winacties, ik zou graag de rugzak winnen 😀 . Die zou goed van pas komen tijdens mijn volgende reis!
   Groeten Vera Leijten

 29. Wat een mooie gidsen , nog nooit van gehoord of gelezen en wij wandelen toch wel heel erg graag! Walcherse wandelingen en wandelen in landelijk Limburg lijken mij we heel erg gaaf!

  Ik wacht met spanning af!

  Groetjes

  Desirée

 30. Ah, wandelgidsen. Ik ben er gek op. Door ons gezin met jonge sportende kinderen is zomaar op pad gaan in het weekend (en zeker door de weeks) niet altijd zo makkelijk. Maar wandelgidsen geven me al de voorpret van een mooie wandeling . Het lezen, uitzoeken en nog eens lezen.
  Deze serie kende ik nog niet. Er staan er inmiddels wel een paar op mijn wensenlijstje! De volgende 2 staan bovenaan:
  Wandelen over de Utrechtse Heuvelrug
  &
  De mooiste bergwandelingen van Nederland.
  Weer een mooie actie, bedankt!

 31. Ik had deze gidsen nooit eerder gezien, lijkt me geweldig om er eens een paar uit te proberen ! Echte wandelfans hier en “Wandelen op de rand van bos en boerenland” en “Dwalen door Drenthe” zouden supergaaf zijn ! Spannend hoor !
  Hartelijke groet,
  Wilma Verschut

 32. Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor de wandelgidsen, Lopen langs linies en Wandelen over de Utrechtse Heuvelrug.

 33. Wandelen buiten de binnenstad van arnhem en en de mooiste berg wandelingen van Nederland lijken mij leuke routes om eens te gaan lopen. 🍀🤞🏽

 34. Ik doe gewoon nog een keer een gokje! Deze overnachting zou ik enorm graag willen winnen. Ik zou er een lieve vriendin van mij mee verrassen die het momenteel enorm goed kan gebruiken om er even een nachtje uit te zijn. Gaan we lekker samen genieten en wandelen.

 35. Ik doe graag mee met de loting 🍀 voor een overnachting in B&B Botterpot.
  Ik zou hier graag samen met mijn vriendin ❤️willen overnachten en samen daarvandaan een mooie wandelroute gaan lopen.
  We hebben nog wat oefen wandelkolometers nodig voor onze vakantie in december naar Nepal 🏔
  🤞🏽
  Groetjes Danny
  (Ik volg de fb pagina en ben ingeschreven voor de nieuwsbrief 😉)

 36. Wat een mooie B&B, en wat een leuke actie weer. Ik volg jullie vanwege de mooie en vooral eerlijke verhalen. Een avontuur om te lezen!
  Ga zo door en op naar het volgende jubileumjaar.

 37. Ik zou onwijs graag die overnachting bij Bed & Breakfast Botterpot in Groesbeek winnen!
  Lekker wandelen en tot rust komen in een mooie streek.
  ZIN IN !!!

 38. Wat zou het heerlijk zijn om met mijn man naar de B&B te gaan. Even qualitytime, niet beide kids wilden dit jaar mee met opa en oma, geen probleem, wij waren er toch wel, maar mis toch nét even die tijd samen.
  Dit jaar helemaal niet op vakantie geweest, dus hoe fijn zou het zijn.

 39. Doordat ik veel vrijwilligerswerk doe in de belangenbehartiging van mensen met een arbeidsbeperking, vergeet ik vaak mezelf.

  Daarom wil ik bij de B&B in Groesbeek overnachten. Zodat ik heerlijk kan relaxen, opladen en genieten van de natuur.

  Daarnaast wil ik juist door mijn beperking in de prachtige natuur in Groesbeek hardlopen en wandelen, want dat geeft mij juist heel erg veel energie en rust.

 40. Wat een mooi verhaal hoe alles zo fantastisch is verlopen voor je. Een fijn positief verhaal.
  Het lijkt mij heerlijk om een overnachting bij Bed & Breakfast Botterpot in Groesbeek te winnen, een mooie plek om te genieten.
  Hartelijke groet,
  Carmela

 41. Heerlijk B&B Botterpot. Prachtig gebied maar kom er te weinig! Dit schept een mogelijkheid. Doe graag mee!

 42. Ik ben onwijs nieuwsgierig naar Bed & Breakfast Botterpot, lijkt me heerlijk om daar even bij te tanken. Ik maak dus graag kans!

 43. Hallo, ik als Vlaamse ontdek graag met mijn Nederlandse vriend de leuke plaatsjes van ons beider landen, te voet of met de fiets. Het zou fantastisch zijn om de overnachting in B&B de botterpot te winnen!

 44. Een geweldige prijs om een lieve vriendin mee naartoe te nemen. We wandelen samen heel wat af, al deze wandelingen zijn ook goed voor onze vele gesprekken samen. Zo fijn om onze verhalen te kunnen delen. Daar wil ik ze heel graag voor bedanken En wat zou dat leuk zijn om dat met deze prijs te kunnen doen.

 45. Wat een leuke site! Net ontdekt, maar nu al enorm geinspireerd! Deze prachtige B&B prijs zou ik leuk vinden om te winnen. Ik ben dol op korte uitjes in eigen land xxx Maaike

 46. Ik val met mijn neus in de boter. Net op tijd deze leuke site mogen ontdekken. Al even rondgesnuffeld en redenen genoeg om te blijven volgen. Ik doe ook heel graag mee voor deze heerlijke (p)reis

 47. Het lijkt mij heerlijk om een overnachting te winnen in B&B de botterpot. Heerlijk fietsen en wandelen met mijn vriendin Anja van der Smissen.

 48. Gaaf, graag samen met mijn dochter.zoleuk nog een moeder- dochter momentje voordat mijn dochter in het huwelijk gaat treden .# leuk- fijne momenten- memories ophalen -samen.<3 it in B&B de botterpot

 49. Deze flesjes zouden van pas komen bij onze Camino naar Santiago de Compostela waar we nog zo’n 10 jaar gaan over doen 😝 En de Nederlandse kleuren passen ook goed in Frankrijk, al heb ik ook wel een zwak voor Nederland 😍 @robwennekes

 50. Ik zou heel graag mee willen doen met de winactie voor de HydroFlask-set. Alleen…… Het lukt mij niet om me in te schrijven voor de nieuwsbrief. Een paar keer geprobeerd me aan te melden met mijn email-adres, maar de mail met de bevestigingslink komt niet binnen in mijn mailbox…… En zit ook niet in de Spam-box……….

  • Ik heb het al een paar keer eerder gehoord. Helaas gaat het de ene keer direct goed en de andere keer duurt het langer voor je de bevestiging krijg. Hier kan ik niets aan doen maar het is wel vervelend en verwarrend. Maar goed, je inschrijving is binnen Linda en nu maar duimen.

   • De set van Hydro Flask lijkt me wel wat. Zo vaak onderweg, graag eten én drinken verantwoord mee en geen plastic afval. Dus ja, ik doe graag mee!

   • Doordat ik veel vrijwilligerswerk doe in de belangenbehartiging van mensen met een arbeidsbeperking, vergeet ik vaak mezelf.

    Daarom wil ik overnachten in Bergen op Zoom. Zodat ik heerlijk kan relaxen, opladen en genieten.

 51. De set hydro flask echt geweldig, ik gebruik nu al jaren camelbak en heb ze echt overal mee naar toe genomen deze zijn dus ook langzaam aan vervanging toe.
  En nu had mijn jongste dochter het laatst over hydro flask, dus volgens mij helemaal hip.
  Zal graag willen meedoen met deze actie en dan kan ik hem met haar delen.😍

 52. De hydro-flask. Wat een handig voor onderweg, zeker nu ik langere afstanden wandel en het kouder word. Neem ik voortaan een thee of soepje mee.🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

 53. Wat een onwijs gave flessen van hydro flask. Als ik die flessen zou winnen zou ik mijn duikbuddy’s een lekker warm drankje na de duik kunnen aanbieden. Vooral met de naderende herfst komt dat goed van pas. Ik hoop daarom dat ik hier kans op maak en mijn buddy’s op stijlvolle wijze warm kan maken na de duik.

  • Oh wow, wat een prijzen:) ik waag een gokje op de Hydro Flask, super handig voor onderweg en naar school, heel gaaf👍

 54. Ik nam een HydroFlask mee naar Kirgizië en had hem nodig; het werd ruim -5 ‘s nachts. ‘s Ochtends vulde ik mijn thermosfles en zo had ik de hele dag lekker warme thee. De Coffee Flask en de Wine Tumbler wil ik nu natuurlijk ook graag hebben 😀

 55. De HydroFlask lijkt mij echt super handig tijdens alle wandeltochten. Ik ben wel nieuwsgierig naar dit merk.

 56. Dag! Ik zou graag willen meedingen naar de Hydro Flask set. Lijkt me superhandig voor onderweg! Ben toevallig net op zoek naar een goede, isolerende fles 🙂 Ook handig voor de kinderen, voor mee naar school. En voor mezelf natuurlijk, voor tijdens het wandelen, om mee te nemen naar de sportschool, voor in de trein… eigenlijk is er altijd wel een reden om één van de flessen mee te nemen!

 57. Wat een leuke actie! En ben nog net op tijd om te laten weten dat ik graag meedoe voor de handige set van Hydro Flask !

 58. 5- Een handige set van Hydro Flask in de kleuren van de Nederlandse vlag
  Deze set ziet er super uit en zou erg van pas komen.

 59. Wat een leuke actie heb je weer! Mijn 1e keus is 1 van de Limburgse wandelgidsen en als 2e Wandelen over de Utrechtse Heuvelrug.

 60. Proficiat met het 5-jarig bestaan van Myfootprints, Ivonne ! Je doet dit goed … je beschrijft je ervaringen enthousiast en je post er ook altijd schitterende foto’s bij. Zeker de moeite waard om te bekijken, dus ga vooral zo door !
  Ik doe niet vaak mee met wedstrijden of win-acties, maar bij deze kan ik misschien toch wel eens een gokje wagen voor een setje wandelgidsen, want ook ik ben fan van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. Ze zijn allemaal top, maar mijn voorkeur gaat nu uit naar Wandelen op de Veluwezoom (Trage Tochten) en Wandelen in Delfland. Succes nog met je bloggen !

 61. Winactie 7 alweer, wat mag je veel leuke dingen weggeven! Ik waag graag een gokje om een nachtje in een B&B te winnen. Lijkt me heerlijk, even helemaal tot rust komen.

 62. Gefeliciteerd met het 5-jarig bestaan van myfootprints.nl! Wat een mooi platform heb je neergezet en wat een toffe prijzen mag je weggeven! Ik volg je al een hele tijd op Facebook (heb geen Pinterest, maar ben je nu wel op Instagram gaan volgen) omdat ik zelf het reisvirus ook aardig te pakken heb. Ik woon maar een uurtje van Bergen op Zoom vandaan en heb eigenlijk nooit echt de moeite gedaan om de omgeving hier te ontdekken. Dat lijkt me geweldig om in combinatie met een heerlijke overnachting in Aan huisje 49 eens te gaan doen!

  • Hoe gaaf zou het zijn om op mijn verjaardag een overnachting in Bergen op Zoom te winnen! Ik doe dus graag mee.

 63. gefeliciteerd met jullie trouwdag (alsnog) ik loot graag mee, voor onze eigen trouwdag een mooie lokatie! dank je wel voor de afgelopen tijd voor het delen van je verhalen en foto’s….

 64. Helemaal te gek om deze mooie prijs te winnen. Ik wil al heel lang met mijn beste vriendin naar Bergen op Zoom en Halsteren om te wandelen en het is er helaas nog niet van gekomen.

 65. Super Ivonne, gefeliciteerd met 5 jaar én prachtige verhalen van al je avonturen. Wat tof dat je zoveel lezers hebt! Ik doe graag mee aan je winactie en wil komen slapen bij Aan huisje 49, Bergen op Zoom, Brabant. Duimen dus!

 66. Gefeliciteerd met deze mijlpaal. Op naar de 10 (en verder) !! Wij hebben al meerdere keren een wandeling gemaakt nav een blog van jou. We doen graag mee met winactie 7: een overnachting bij Aan huisje 49 voor een mooi Brabant wandelweekend.

 67. Ik loot heel graag mee voor Bergen op Zoom. Heerlijk er gezellig en sfeervol tussenuit samen met mijn man. Gefeliciteerd met je 5 jarig jubileum.

 68. Dat is zeker een gave laatste winactie! Ik doe graag mee om kans te maken op die mooie rugzak. Zou een leuk verjaardagscadeautje zijn zo in oktober 🙂

 69. Mooie rugzak! Ik zou m graag winnen, mag hij mee op heel veel wandelingen in binnen- en buitenland! Mijn oude rugzak is best zwaar in lege toestand, deze is lichter en dat kan mijn nek wel waarderen…..

  • Gefeliciteerd Ivonne! Wat leuk dat je al zoveel jaar mooie verhalen schrijft en mensen inspireert. En wat een toffe prijzen! Ik doe graag mee voor de Osprey Hikelite 26 dagrugzak. Aan het begin van de maand heb ik een fantastische reis door Marokko gemaakt. Ik had voor het eerst een simpele dagrugzak meegenomen om te proberen. Ja echt.. daarvoor altijd handtassen haha. Maar een rugzak is erg goed bevallen! Dit mooie exemplaar lijkt mij dan ook een super toevoeging voor mijn volgende reizen.

 70. Altijd weer leuk om je verhalen te lezen en je foto’s te bekijken.
  Gelukkig kan ik sinds enige tijd, na een lange periode, ook weer wat verder dan vijf km wandelen. De Osprey rugzak zou dan goed van pas komen, dus ik kom graag in aanmerking voor deze laatste prijs.

 71. ik zou die toffe Osprey Hikelite 26 dagrugzak onwijs graag winnen!
  Ideaal voor tijdens het wandelen en bij andere buitensportactiviteiten.
  Ik ga heel hard duimen.
  XOXO Riekie

 72. Gefeliciteerd! Je schrijft leuke verhalen. Ik zou graag mee dingen naar die osprey rugtas, kan ik goed gebruiken op de wandeltochten die mijn man en ik maken..😀👍

 73. Nogmaals gefeliciteerd met dit mooie jubileum. Ik lees jullie verhalen met veel plezier en sommige schrijf ik op om zelf ook te gaan ondernemen. Bedankt daarvoor. Ik vind de rugzak super gaaf en zou er graag mee op avontuur willen. Gevuld met lichtgewicht spullen en proviand. Schoenen aan, wandelkleding en gaan! Ga je mee verdwalen? Ik weet de weg! Heerlijk toch👍👍

 74. Wat een feest Yvonne en ik vier graag mee
  Wat zou ik blij zijn als ik met die mooie Osprey rugzak op pad zou mogen

 75. Wat een fantastische manier om terug te kijken en wat een hoogtepunten heb je gehad! Heerlijk!

  Ik doe graag mee met de osprey tas, ik heb de groene variant, maar de katten vinden hem iets te interessant, dus de rug is al kapot aan het gaan 🙁

 76. Gefeliciteerd met jouw jubileum! Ik geniet al een tijdje van jouw verhalen op FB. Ik ding heel graag mee met de prijs: Osprey Hikelite 26 dagrugzak.
  Mijn oude heeft krakende banden en nu zie ik deze voorbij komen in mijn lievelingskleur. Echt hij ziet er prachtig uit. Ik duim voor mezelf 😉

 77. Mooi rood is niet blauw. ik doe voor deze mooie rugzak mee voor mijn dochter die binnenkort voor het eerst alleen op reis gaat! Ieks! En ze heeft ook rood haar dus deze rugzak is perfect

  • Fingers crossed voor die prachtige rode Osprey rugzak, die zou ik graag dragen.

   Gefeliciteerd met je jubileum, hoop dat er nog veel mogen volgen.

 78. Bijna jarig…alvast gefeliciteerd met je mijlpaal 5 jarig bestaan van je blog!
  En wat leuk dat je dit met ons viert. Ik doe graag een gokje mee voor de mooie rode Osprey Hikelite 26 . Hij is zoveel mooier en handiger qua vakken en gewicht dan mijn eigen saaie zwarte tas.
  Ik kijk uit naar nog meer mooie reisverhalen! Geniet er van!

 79. Geweldig!! Ik maak dolgraag kans op de 8- De Osprey Hikelite 26 dagrugzak. Genieten tijdens wandeltochten. Helemaal bij slecht weer is het fijn extra kleding en een poncho en cap mee te nemen. Ik geloof ook meteen dat het draagcomfort van deze rugzak hel fijn is!
  Ik ontvang de nieuwsbrief en ga het gelijk delen op facebook #duimen

 80. Deze rugzak zou geweldig zijn voor mijn dochter. Volgend jaar willen we samen de Camino lopen. Ik heb nu een 25 liter Ospreys voor de bikers maar ben hier heel blij mee. Alles erin voor 3 weken!!!!

 81. Ik volg je blog al geruime tijd. Heerlijk om te lezen. En ook goede tips waar je wat aan hebt.
  Nu zie ik dat er een Osprey Hikelite 26 dagrugzak verloot wordt.
  Die wil ik wel graag winnen. Mooie rugzak en ik ben zelf aan een nieuwe toe!
  Groetjes en ga zo door,
  Laura

 82. Ik doe heel graag mee voor de rugzak!
  Mijn vriend en ik maken veel mooie wandelingen en wandelreizen waarbij we deze rugzak goed kunnen gebruiken 🍀🍀

Reacties zijn gesloten.