5 jaar myfootprints.nl, ballonnen en winactie

Myfootprints.nl bestaat 5 jaar. Tijd voor een feestje!

In oktober 2014 schreef ik het allereerste blog op Myfootprints.nl. Sinds die tijd genoot ik van de mooie wereld om ons heen, maar bracht ook vele uren achter mijn laptop door om verhalen te schrijven en foto's uit te zoeken. Vijf jaar blogger op mijn eigen website, een mooi jubileum dat ik niet ongemerkt voorbij wil laten gaan!

Myfootprints.nl ontstond uit het enthousiasme om de mooie plekjes die ik ontdek met de wereld te kunnen delen. De naam van mijn blog koos ik bewust en past nog steeds goed bij wat ik voor ogen had. Het verkennen van de wereld met zo weinig mogelijk impact op onze mooie aarde. Zo veel mogelijk te voet, met de fiets en als het kan een bus of trein in plaats van een vlucht.....

In die vijf jaar groeide Myfootprints.nl uit tot een plek vol inspiratie. Met tips voor wandel- en fietsroutes, prachtige verhalen van geëmigreerde vrouwen, wildlife, stedentrips, backpack-tips en outdoorinspiratie. Van enkele lezers per dag tot meer dan 30.000 per maand. Van een klein blog tot een belangrijk deel van mijn leven. Een blog waar ik trots op ben en hoop nog jaren mee door te kunnen gaan.

Myfootprints.nl wandelblogger wandelen natuur en avontuurlijke reizen

Een paar hoogtepunten uit vijf jaar bloggen op Myfootprints.nl:

Het starten van een eigen blog op een eigen domein. Wat was ik trots!

Ik weet nog goed hoe blij ik was met de eerste 10 bezoekers per dag, een getal waar ik tegenwoordig met een grote glimlach aan terugdenk.

Ik werd uitgenodigd voor diverse prachtige persreizen. Eén van de allermooiste was de wandelvakantie naar de kloosters van Meteora, Griekenland en Frank mocht met me mee, dubbel genieten dus!

Mijn eerste bezoek aan de vakantiebeurs als vakexpert en netwerken met organisaties en medebloggers op events.

In 2015 werd één van mijn foto's gepubliceerd in het boek Aarde op 1 van het WNF.

De reis met auto en tent naar het westen van Amerika was een droom die uitkwam. Drie maanden wandelen, kamperen en genieten van de overweldigende natuur, nog steeds heimwee!

Ik won een prijs met 2 van mijn foto's en mocht een week lang Garda/Trentino ontdekken. Een waar paradijs voor outdoorliefhebbers.

In 2017 was ik ambassadeur voor de wandelcampagne "Ontdek het Gelderse Goud" van de Gelderse Streken.

Weet je nog die snikhete zomer van 2018? Samen met Frank liep ik de de Walk of Wisdom bij Nijmegen. Onze eerste meerdaagse wandelroute smaakte naar meer.

In 2019 gingen Frank en ik de ultieme uitdaging aan en liepen de meerdaagse W-Trek in Torres del Paine, Chili. Volledig zelfvoorzienend met tent, eten en grote backpack. Zwaar, maar o zo mooi.

 
Een blog zonder lezers is als een boek zonder bladzijdes.....

Schreef ik 3 jaar geleden en niets is minder waar.

De afgelopen jaren kreeg ik het steeds drukker. Ik werk meer uren voor Myfootprints.nl dan ik ooit voor een baas heb gedaan. Dankzij jullie heb ik gemerkt dat ik mensen enthousiast kan maken met mijn foto's en verhalen en kan helpen met het realiseren van plannen.

Iemand horen zeggen dat ze fan zijn van je foto's of dat je verhalen zo fijn lezen. Dat ze maar blijven lezen, dat ze wandelingen maken die ze bij jou ontdekten, naar een plek gaan die jij tipt, of een hotel boekten dat jij zo leuk vindt..... Complimenten waar ik heel gelukkig van word!

Er is nog zo veel moois om te ontdekken en dat doe ik graag met jullie! Ik hoop dat ik je opnieuw kan inspireren tot het zetten van je eigen voetstappen op onze prachtige aardbol. Op naar de volgende 5 jaar!

Tijd voor een feestje bij Myfootprints!

Om jullie te bedanken heb ik de hulp ingeroepen van een aantal mensen en organisaties waar ik de afgelopen jaren kennis mee maakte. Stuk voor stuk mooie mensen waar ik blij van word met mooie producten. Tot mijn blogverjaardag is er regelmatig een nieuwe prijs te winnen op Myfootprints. Ik weet zeker dat we een aantal mensen gelukkig gaan maken de komende weken!

Volg dit blog regelmatig om op de hoogte te blijven van de nieuwste prijs. Nadat ik via Facebook en in dit blog heb laten weten wat de nieuwe prijs is heb je een bepaalde tijd om mee te dingen. (De tijd geef ik aan). Aan het eind van de tijd verloot ik de prijs onder de deelnemers. Daarna start er weer een nieuwe ronde met een nieuwe prijs en nieuwe win kansen. Wat de prijzen zijn verklap ik nog niet, dus laat je de komende weken verrassen!

Win één van deze prijzen op Myfootprints.nl. Hoe doe ik mee?

 1. Ik verloot regelmatig een nieuwe prijs. Geef duidelijk aan welke prijs je wilt winnen! Dit kan onder dit blog of op Facebook.
 2. Volg mij op Pinterest en/of Facebook
 3. Abonneer je op mijn nieuwsbrief

Alleen als je deze drie dingen gedaan hebt, ding je mee naar één van deze gave prijzen!!

Als je gewonnen hebt:

 • Vraag ik je om minimaal één foto van de prijs te delen op je social media.

Deze winactie loopt elke keer tot een door mij aangegeven datum. De uitslag van de trekking zal gepubliceerd worden onder deze blogpost en op mijn Facebookpagina waarna er een nieuwe actie start. Dit gaat door tot alle prijzen verloot zijn.  In de eerste Myfootprints nieuwsbrief krijg je nog eenmaal het overzicht van alle winnaars.

De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Zorg er dus voor dat je een goed mailadres invult zodat ik je kan bereiken. (het adres wordt niet gepubliceerd)

Zo gaaf dat ik jullie blij mag maken met één van deze mooie prijzen! Lees snel verder....

 

Berghen wandelschoenen

1- Een paar wandelschoenen naar keuze van Berghen.

Berghen is een Belgisch familie bedrijf dat sinds 1994 wandelschoenen, vrijetijdschoenen en trekkingschoenen ontwikkelt. Alle schoenen zijn in Europa gemaakt. Je kunt ze passen en kopen bij de winkel in Den Haag. Is dat te ver voor je of shop je liever vanuit je luie stoel dan kun je de schoenen ook online bestellen. Lees hier onze eigen ervaring met Berghen.

Namens Berghen mag ik iemand gelukkig maken met een paar wandelschoenen naar keuze. Hoe tof is dat!

Hoe doe je mee aan deze winactie op Myfootprints.nl?

 • Klik hier door naar de Berghen Store en doe alvast inspiratie op voor je keuze als je wint. (dames of heren, alles mag)
 • Je hoeft nog geen schoen op te geven, dat komt later.
 • Kijk goed of je aan alle eerder beschreven voorwaarden voldoet!
 • Meedoen kan tot zondag 11 augustus middernacht, op maandag 12/8 verloot ik een paar schoenen onder de deelnemers en start een nieuwe winactie.
 • *NB: Je kunt alleen een schoen bestellen die op dat moment aanwezig is in de store.
 • Delen van de winactie op Facebook wordt op prijs gesteld.

 

justjesoars B&B in Oudega

2- Een overnachting bij Bed & Breakfast Justjesoars in Oudega, Friesland.

Tijdens mijn reis naar De Alde Feanen sliep ik een nacht in deze heerlijke B&B, midden tussen de weilanden. Justjesoars betekent vrij vertaald nét even anders en dat is het zeker! Aagje en Henk hebben met veel liefde en geduld een fantastische plek opgebouwd waar je echt tot rust komt. Nieuwsgierig? Lees hier mijn eigen ervaring op deze droomplek op het platteland.

Namens Henk en Aagje mag ik iemand blij maken met een overnachting voor 2 personen in het Lytshûs . Een Welness arrangement inclusief een lekker Frysk ontbijtje.

 

Hoe doe je mee aan deze winactie op Myfootprints.nl?

 • Klik hier door naar de site van Justjesoars en doe alvast inspiratie op voor je keuze als je wint.
 • Kijk goed of je aan alle eerder beschreven voorwaarden voldoet! Zonder dat ding je helaas niet mee naar deze mooie prijs.
 • Meedoen kan tot zondag 18 augustus middernacht, op maandag 19/8 verloot ik het verblijf onder de deelnemers en start een nieuwe winactie.
 • Heb je meegedaan aan de eerste actie dan kun je gewoon je geluk nog een keer wagen!
 • Laat een reactie achter onder dit bericht dat je deze prijs wilt winnen.
 • Delen van de winactie op Facebook wordt op prijs gesteld.

 

gegarandeerd onregelmatig winactie

3- Drie maal een set van 2 wandelgidsen van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig

Ik ben fan van de wandelgidsen van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. Maarten Metz, Bart van der Mark en Lourens Vellinga vormen een gouden team van enthousiaste wandelaars. Sinds 1990 brengen zij, in samenwerking met diverse auteurs, regelmatig een nieuwe wandelgids uit. Van stadswandelingen tot routes over de ongebaande paden en themawandelingen. Lees hier onze ervaring met een mooie route uit de gids "Wandelen in het hart van Brabant".

Namens de heren mag ik maar liefst drie personen blij maken met een set van 2 wandelgidsen naar keuze! Als dat nog niet genoeg wandelinspiratie oplevert?!

Hoe doe je mee aan deze winactie op Myfootprints.nl?

 • Klik hier door naar de site van Gegarandeerd Onregelmatig en zoek twee mooie wandelgidsen uit.
 • Laat een reactie onder dit bericht weten welke gidsen jij graag zou willen.
 • Kijk goed of je aan alle eerder beschreven voorwaarden voldoet! Zonder dat ding je helaas niet mee naar deze mooie prijs.
 • Meedoen kan tot zondag 25 augustus middernacht, op maandag 26/8 verloot ik de gidsen onder de deelnemers en start een nieuwe winactie.
 • Heb je meegedaan aan de eerste acties dan kun je gewoon je geluk nog een keer wagen!
 • Delen van de winactie op Facebook wordt op prijs gesteld.
Dank je wel voor het volgen van Myfootprints.nl!

Van een klein blog tot een belangrijk deel van mijn leven.... Ik wil je enorm bedanken voor het lezen van mijn blogs en kijk er naar uit om je nog heel lang te inspireren met mijn foto's, verhalen, reis- en wandelavonturen!

 

 

Dit zijn de winnaars van de winacties:

 1. Het paar wandelschoenen van Berghen is gewonnen door: Lianne Janssen.
 2. De overnachting voor 2 personen bij Bed & Breakfast Justjesoars inclusief een lekker Frysk ontbijtje is gewonnen door Anita van Keulen.

 

 

46 reacties

 1. Altijd leuk, een win actie. En een paar nieuwe wandelschoenen kan ik goed gebruiken. Mijn huidige zijn al ruim 20 jaar oud en hebben zijn diensten meer dan bewezen. De hakken beginnen af te slijten en de schoenen zijn niet meer waterdicht, dus daarom wil ik best nieuwe :). Mijn voorkeur is:
  Dames schoen maat 38 Bormio antraciet blue

  • Hoi Maaike, wat leuk dat je mee doet! Kijk je nog even goed of je aan alle voorwaarden voldoet anders kom je niet in aanmerking en dat zou erg jammer zijn!

   • Ik laat mezelf niet tegenhouden door mijn lichamelijke beperkingen en energiebeperking. Ik wandel graag en veel. Bij mij ontbreken de wandelschoenen daarom wil ik winnen.

 2. Gefeliciteerd met je jubileum! Voor mij inspirerend voor toekomstige reizen.
  Leuke actie, vooral omdat we m’n wandelschoenen ergens op Malta in een tas hebben laten staan… Baal er zo van.
  Mijn voorkeur is MORILLON HIGH Navy/Blue maat 40.

 3. Als eerste gefeliciteerd met je 5 jarig jubileum, ik heb al vele mooie reisverslagen van je mogen lezen, waaronder je verslag van de walk of wisdom.
  Graag zou ik nog meer verslagen over pelgrimstocht willen lezen.
  Nog veel plezier met het maken van jouw reizen!!!
  Groetjes Mirjam

 4. Heel hartelijk gefeliciteerd met je jubileum, ik lees al je verhalen graag. Wat ik graag zou zien, is wat meer verhalen van ‘dichterbij huis’, dus gewoon Nederland. Ik ben zelf altijd verrast om wandelingen te ontdekken die al jaren om de hoek blijken te liggen….. En ik doe graag mee met de winactie!
  Groetjes, Lizet

 5. Super gefeliciteerd met je jubileum. Vanaf t begin ben ik een grote fan van jouw website en blogs.
  Deze prijs hoef ik niet te winnen. Daar wandel ik te weinig kilometers voor. Ik wacht tot een passendere prijs langs komt.

 6. Superleuk dat je nu al vijf jaar bezig bent met je passie en reizen. De W trek in Torres del Paine staat ook hoog op mijn lijstje, de foto’s die ik heb gezien zijn prachtig. Nu eerst nog maar even in Nederland flink oefenen. Een nieuw paar wandelschoenen kan ik daar zeker voor gebruiken!

 7. Gefeliciteerd met je jubileum Ivonne!!🎉
  Ik doe graag mee met deze leuke actie. Een dag voor het begin van de Nijmeegse vierdaagse liet de zool los van mijn favoriete wandelschoenen. Gelukkig had ik een reservepaar mee😅…
  Reden voor mij om mee te doen wie weet….zou héél gaaf zijn‼

 8. Wat een leuke winactie!
  Ik doe graag mee. Ben al een poosje op zoek naar wat lichtere lage wandelschoenen en die zag ik in hun collectie staan.
  Ga vooral zo door met je interessante blogs!

 9. Ivonne gefeliciteerd met dit bijzondere jubileum! En wat een leuke winactie! Ik doe graag mee! In december vertrekken mijn vriend en ik op wereldreis en laat ik nu nog net opzoek zijn naar nieuwe schoenen! Volgens mij volg ik je overal al, maar ik ga me ook nog eventjes inschrijven voor de nieuwsbrief! Leuk!

 10. Wat een fijne actie, ik kan zeker heel goed stevige nieuwe wandelschoenen gebruiken,
  Ik heb twee rhodesian ridgebacks en daar loop ik elke dag heerlijke lange wandelingen mee,
  Door het bos, bij ons langs de IJssel, loop overal met ze,
  Is zo fijn om te doen,
  Dus goede schoenen is een pre,
  Ik maak dan ook graag kans op zo’n mooi paar.

 11. Dart is een mooi jubileum, gefeliciteerd! Wouw, wat een mooie wandelschoenen Wat zou ik hier blij mee zijn Daarom ga ik duimen en hopen dat ok de geluksvogel ben

 12. Wat fijn om deze pagina tegen te komen.
  Wij wandelen samen heel wat kilometers af in Nederland België en Duitsland en laatst ook in Slovenië, onze volgende tocht wordt een paar dagen Schotland alles in backpack en gaan.
  En wat zouden nieuwe schoenen van pas komen aangezien door het vele afvallen mijn meindl wat te groot zijn geworden.

 13. Gefeliciteerd met deze mijlpaal! 👌 We hebben op vakantie heel wat afgewandeld en willen komend jaar graag de vierdaagse van Nijmegen lopen! Ik ben heel erg benieuwd naar deze Berghen wandelschoenen!! 🍀🤞 Ik waag graag een kansje heb het gedeeld en ik ontvang de nieuwsbrief

 14. Laat ik beginnen met je te feliciteren met het 5-jarig bestaan van je blog. Complimenten hiervoor 🌻 ook ik maak natuurlijk graag kans op zo’n mooi stevig paar wandelschoenen om de komende herfst- en winterperiode met droge voeten door te kunnen wandelen

 15. Gefeliciteerd met 5-jarig bestaan van je blog. Graag maak ik kans op deze stevige wandelschoenen. Ik heb maandje sportschool achter de rug en dat is het net niet. Het lopen op de loopband brengt je naar nergens en op de hometrainer zie je ook niets van de natuur. Dus met deze wandelschoenen kun je van frisse lucht,omgeving en natuur genieten.

 16. Wauw Ivonne, 5 jaar alweer. Gefeliciteerd! Dat is zeker een feestje waard, ik lees altijd graag bij je!

  Sinds mijn Burn Out (nu een half jaar) wandel ik behoorlijk veel. Het is het enige dat (genoeg) rust geeft en dit wil ik heel graag blijven doen. De wandelschoenen zouden dan perfect zijn, ik maak graag kans!

  Voor nu kan ik alleen maar zeggen dat je zo door moet gaan! 🙂

  • Ha Ivonne Gefeliciteerd met het feit dat je al vijf jaar anderen inspireert met mooie reisverhalen, interessante tips en prachtige foto’s. Wat leuk dat je het viert met gave winacties waar ik graag aan deelneem. De wandelgidsen van mijn vroegere baas Stap voor Stap zijn inmiddels zwaar verouderd dus nieuwe wandelinspiratie is meer dan welkom. Ik zou graag de boekjes ‘Lopen door landelijk Limburg’ en ‘Wandelen op de Veluwezoom’ willen winnen.

 17. Geweldig!! Gefeliciteerd!! Ik ben gelijk in de store gaan kijken en heb je blog hierover gelezen. Wat een comfortabele wandelschoenen en super dat ze ook mooi droog blijven en je er geen blaren in krijgt! 😍 Ik ga het gelijk delen #duimen

 18. Ik zou dolgraag een weekend Friesland kado willen geven aan vrienden van ons. Zij zijn al (5!) jaar bezig met klussen in een opknaphuis en hopen dit jaar eindelijk te gaan verhuizen. Ze zijn nu moe en het geld is helemaal op. Ik gun ze een weekendje relaxen en welness samen!!

 19. Gefeliciteerd met het jubileum, tegenwoordig zijn er meer bloggers voor wandelen, maar jij was toch een van de eerste met een interessant verhaal. Jammergenoeg nog niet persoonlijk kennisgemaakt, maar er zal zich wel ergens een aandienen. Ga zo door, want wandelen is booming.
  En Friesland? Heel vroeger gezeild en gewandeld, raar dat ik niet terug ben geweest om te wandelen, goede gelegenheid nu.

  • Hoi Sandra, jammer dat je moest afhaken bij mijn eerste wandel an afval rapen dag op de Malpie. Er komt zeker weer een nieuwe datum en ik hoop je dan te zien!

 20. Hai Yvonne,
  Van harte gefeliciteerd met je jubileum! 5 jaar, dat is al weer een flinke tijd! Ik geniet regelmatig van je verhalen en mooie foto’s op facebook.
  Ik doe graag mee met de winactie voor een weekend in Friesland. Ik ben daar nog weinig geweest en zou het graag meer gaan ontdekken.
  Groetjes, Madelon

 21. Van harte gefeliciteerd met dit mooie jubileum. Wat kom ik graag in aanmerking voor het weekendje weg in Friesland. Al tijden wil ik meer ontdekken van dit mooie stukje Nederland, waar een gedeelte van mijn roots liggen, mijn oma die ik nooit heb gekend, komt daar vandaan.

 22. Leuke actie! Wandelen is ook zo lekker en gezond om te doen. Wat geweldige titels, maar mijn voorkeur is toch ‘Wildlife wandelingen in Nederland’ en ‘de groenste wandeling in de Randstad’ , vooral omdat ik ook graag dieren fotografeer

 23. Wat een mooie gidsen , nog nooit van gehoord of gelezen en wij wandelen toch wel heel erg graag! Walcherse wandelingen en wandelen in landelijk Limburg lijken mij we heel erg gaaf!

  Ik wacht met spanning af!

  Groetjes

  Desirée

 24. Ah, wandelgidsen. Ik ben er gek op. Door ons gezin met jonge sportende kinderen is zomaar op pad gaan in het weekend (en zeker door de weeks) niet altijd zo makkelijk. Maar wandelgidsen geven me al de voorpret van een mooie wandeling . Het lezen, uitzoeken en nog eens lezen.
  Deze serie kende ik nog niet. Er staan er inmiddels wel een paar op mijn wensenlijstje! De volgende 2 staan bovenaan:
  Wandelen over de Utrechtse Heuvelrug
  &
  De mooiste bergwandelingen van Nederland.
  Weer een mooie actie, bedankt!

 25. Ik had deze gidsen nooit eerder gezien, lijkt me geweldig om er eens een paar uit te proberen ! Echte wandelfans hier en “Wandelen op de rand van bos en boerenland” en “Dwalen door Drenthe” zouden supergaaf zijn ! Spannend hoor !
  Hartelijke groet,
  Wilma Verschut

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.