12 reacties

 1. Leuk om te zien Ivonne. Ik ben zelf nog niet aan instagram begonnen, dus geen idee hoe het werkt, maar jammer dat je foto’s zo snel ondergesneeuwd raken. Het staat bij mij op de planning om ermee aan de slag te gaan… tja, die 24 uur he?! Het worden er maar niet meer 😉

  • Voor jou zou Instagram ook wel wat zijn denk ik, maar inderdaad de tijd vliegt. Ik heb nu een aantal social media naast mijn blog en dat is tijdrovend (en verslavend 🙂 )

 2. Dat is inderdaad wel een groot nadeel van Instagram, zoveel mooie foto’s die gewoonweg ondersneeuwen in het geheel. Goed idee om ze op deze manier nog eens te showen met de nodige achtergrondinformatie erbij! Ik vind vooral die paddenstoelenfoto erg mooi, net als die man achter de naaimachine waarbij die andere man in de ‘chaos’ probeert te rusten…

 3. Wat een plaatjes! Ik kan zo genieten van jouw IG-wall… vooral die mooie sprekende kleuren en originele composities vind ik prachtig om zien! Zo’n blog met een favorieten is dan ook een heel leuk idee! Ik vind de foto’s uit India het mooist, al zijn die schaapjes met hun groene konten ook echt geweldig!

  • Dank je wel Marijke. India is een heel fotogeniek land, maar ook in eigen land kunnen we prachtige plaatjes maken. Ik vind jouw account ook prachtig!

  • Ik heb al vaker bij anderen gezien dat ze iets meer doen met hun Instagram foto’s en vond dat van het begin af aan al de oplossing voor het “vluchtigheidsprobleem”. Ik ga dus zeker meer laten zien in deze rubriek met ook elke keer wat tips van (nieuwe) accounts die ik volg.

 4. Leuke rubriek. Ik heb ook al eens mijn 10 populairste Instagramfoto’s uitgelicht op mijn blog en ben van plan om dat vaker te doen, want het is inderdaad een vluchtig medium en dat is zonde. Die foto van die kindjes in Myanmar is zo schattig (maar ik zag dat ik dat al in een reactie had gezet)! Die spiegeling van de Taj Mahal is ook schitterend.

  • Ja je hebt gelijk. Zo volg ik bijvoorbeeld jou ook en heb nauwelijks je foto’s van al die leuke Zaanse huisjes en hotel voorbij zien komen, zo snel gaat het dus voorbij! Die van de Taj Mahal vind ik zelf ook nog steeds een hele mooie, dank voor het compliment.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.