De wereld van bovenaf bekijken.

Afgelopen weekend kreeg ik een geweldig mailtje binnen. Eén van mijn foto's is uitgekozen om in een fotoboek geplaatst te worden dat begin december door het WNF uitgebracht gaat worden. In "Aarde op 1 – een reis om de wereld in 177 foto’s" neemt Humberto Tan je mee in een reis om de wereld en laat je de meest adembenemende plekken zien. Ik ben zo trots als een pauw dat één van mijn foto's bij dat selecte gezelschap is toegelaten! Hoe het er allemaal uit gaat zien is voor mij nog een verrassing maar de foto van mij die in het boek gaat komen is er één waarop ik de wereld van bovenaf bekijk. Nog een paar weken wachten dus en dan weet ik het, spannend!

 

De wereld van bovenaf bekijken maakt voor mij het plaatje compleet, het is zo bijzonder om alles eens op deze manier te zien. Ik voel me een gelukkig mens daar op die hoogte en op reis grijp ik geregeld de kans aan en stap in de lift of beklim een hoog gebouw en een enkele keer maak ik zelfs een vlucht in een klein vliegtuig; succes gegarandeerd! Elke keer kom ik weer helemaal vol energie beneden, wat is die wereld mooi! Ik neem je graag mee naar een paar van de mooiste "van bovenaf" momenten en hoop dat je ze net zo mooi vind als ik.

 

dewereldvanbovenaf13verscherpt

Kakadu National Park, Australië.

 

dewereldvanbovenaf2

San Gimignano, Toscane, Italië.

 

dewereldvanbovenaf4

Agra, India

 

dewereldvanbovenaf15verscherpt

Vancouver Island, Canada

 

dewereldvanbovenaf6

Bollenvelden bij Castricum

 

dewereldvanbovenaf10

De Alpujarras, Spanje

 

dewereldvanbovenaf8

Silvestri krater, Etna vulkaan, Sicilië

 

dewereldvanbovenaf3

Florence, Toscane, Italië

 

dewereldvanbovenaf11

Bungle Bungles National Park, Australië

 

dewereldvanbovenaf14verscherpt

Bangkok vanaf de Baiyoke Tower

 

dewereldvanbovenaf9

Indian Summer, New England, USA

 

dewereldvanbovenaf16

Vanaf de Sint Pieter, Rome

 

dewereldvanbovenaf5

Rijstvelden bij Sapa, Vietnam

 

dewereldvanbovenaf

Bagan, Myanmar

 

dewereldvanbovenaf1

Gemündener Maar, Duitsland

 

dewereldvanbovenaf12

Bungle Bungles National Park, Australië

 

dewereldvanbovenaf7

Taormina, Sicilië

 

 

Stiekem heb ik de foto die in het boek gaat komen er al tussen gezet. Wil je een gokje doen welke het is? Ik ben benieuwd welke jullie de mooiste vinden!

Wil je nog meer foto's van mij zien? Klik dan eens door naar mijn Instagram account.

 

Geplaatst in de wereld van bovenaf, fotoblogs, What makes me happy.

18 reacties

    • Ja hoor, al deze foto’s zijn van mij. Ik gebruik geen foto’s van anderen en als ik het toch zou doen zet ik er credits bij, wel zo netjes vind ik zelf. Dank voor je complimenten!

  1. Ik kijk de wereld meestal van boven uit mijn zweefvlieger, volgende keer neem ik je mee om de Scenic Rim bij Brisbane te bekijken van bovenaf. Ik gok op De Alpujarras, Spanje of mischien Bagan, Myanmar allemaal mooi trouwens

  2. Wow, wat gaaf joh dat je foto in dat boek komt! Tja, welke… lastig, persoonlijk zou ik gaan voor Bungles Nationaal Park in Australië omdat deze me heel uniek overkomt, maar het zou ook best de foto van de rijstvelden kunnen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *