Welkom op Myfootprints, leuk dat je er bent!

Myfootprints is het blog van Ivonne Calis, liefhebber van het buitenleven, gek op reizen en een gepassioneerd fotograaf. Sinds oktober 2014 schrijf ik verhalen en tips voor de actieve reiziger die geniet van de mooie natuur, aangevuld met een vleugje cultuur.

Als je voor de eerste keer mijn blog bezoekt dan is dit de beste plek om te beginnen. Op deze pagina maak ik je vast een beetje wegwijs. Lees de verhalen, blader door mijn foto's en laat je inspireren.  Vragen stellen kan altijd, maar als je eerst liever wat rond wilt kijken klik dan zeker even door op één van de onderstaande links.

Wil je meer over mij lezen of weten waar ik allemaal geweest ben?  Heb je nog vragen voor me?

 

Zion national Park

Wandelen

emigeren en wildlife in Zambia

   Emigreren

  Fotografie