Wandelen in Noord-Holland pagina van wandelblogger Myfootprints

 

Het langgerekte en waterrijke Noord Holland ligt ingesloten tussen het IJsselmeer en de Noordzee. Een regio die ik tot nu toe het meest met de fiets verkende en dan voornamelijk in het voorjaar wanneer de bollenvelden bloeien. Ik ging diverse keren naar Texel, zowel met mijn ouders als na die tijd. Een plek om even helemaal uit te waaien tijdens een fijne bos of strandwandeling en tot rust te komen.

Recentelijk werd ik verrast door de regio rondom Medemblik waar ik genoot van de waterrijke natuur en kleine lintdorpen met oude (stolp)boerderijen. Ook de prachtige natuur van de Amsterdamse Waterleidingduinen en Nationaal Park Zuid-Kennemerland bekeek ik tijdens mooie wandelingen. Er over schrijven deed ik nog niet veel, dus daar moet de komende tijd verandering in komen.

Op deze kaart vind je mijn persoonlijke tips voor de leukste wandelingen.

Wandelinspiratie:

Meer tips en mooie routes om te wandelen in Noord-Holland vind je op deze pagina van Wandelnetwerk Noord-Holland

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.