Wandelen is mij met de paplepel ingegoten en nog steeds mijn grote passie. Ik wandel elke dag, van een klein rondje in de pauze tot langere tochten. Zomaar wat slenteren door een mooi gebied of via een uitgezette route. Er is altijd wel weer iets nieuws te ontdekken.

Op deze pagina vind je links naar mijn mooiste wandelingen in eigen land. Ik neem je mee op mijn tocht aan de hand van informatie en foto's. Elke route sluit ik af met een aantal handige weetjes. Veel plezier met wandelen!

 

Wandelen in Nederland; mijn persoonlijke tips per provincie:

wandelen in Drenthe

wandelen in Flevoland

wandelen in Friesland

wandelen in Gelderland

wandelen in Groningen

wandelen in Limburg

wandelen in Noord-Holland

wandelen in Overijssel

wandelen in Utrecht

wandelen in Zeeland

wandelen in Zuid-Holland

 

Mijn favoriete wandelingen

Algemene wandeltips

Wandeluitrusting

Special : De Walk of Wisdom. Een Nederlandse pelgrimsroute.

Walk of Wisdom van Grave naar Hernen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.