wandelen in Drenthe pagina van wandelblogger Myfootprints

Wandelen in Drenthe

In mijn jeugd kwam ik regelmatig met mijn ouders en broer om te fietsen en wandelen in Drenthe. Sinds die tijd heeft de provincie regio een speciaal plekje in mijn hart veroverd. Nog steeds ga ik graag een paar dagen die kant uit om uit te waaien. Te dwalen over de uitgestrekte heidevelden en door de bossen van Nationaal Park het Dwingelerveld of het Drents Friese Wold. Op zoek naar de herder met zijn schapen,  hunebedden in het oosten van de provincie en kikkers in de vennen. Uren dwalen en bijna niemand tegenkomen.

Ik heb nog lang niet over alles geschreven wat ik heb gezien en er is nog veel om te ontdekken. Het Drentse landschap zal mij altijd blijven trekken. Misschien heb je wel een tip voor mijn volgende bezoek? Ik hoor het graag van je.

Op deze kaart vind je mijn persoonlijke tips voor de leukste wandelingen.

Wandelblogs

Nog meer wandelinspiratie voor Drenthe:

Meer tips en mooie routes om te wandelen in Drenthe vind je op deze pagina van Drenthe.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *