Ord rivier

Ik ben een enorme liefhebber van flora en fauna en ga er het liefst op uit. Wandelen, fietsen, kanovaren en snorkelen  zijn favoriete bezigheden als ik op reis ben. Ik ben geen beoefenaar van extreme outdoor sport maar kan me mijn (reis) leven niet zonder al die activiteit voorstellen. Zelfs als ik op stedentrip ben loop ik het liefst en verken de leuke wijken van de stad, pak ik een keer de fiets of ga op zoek naar groene plekken in en om de stad. Binnen zitten is niets voor mij, hoewel af en toe een middagje bij het zwembad met een boekje....:)

Ik neem je graag mee op pad en laat je kennismaken met een aantal van mijn favoriete activiteiten op reis.  Ik hoop je zo op nieuwe ideeën te brengen en te inspireren er zelf op uit te gaan in onze mooie wereld!

Als je graag wandelt kijk dan zeker eens op mijn speciale Wandelpagina !

Pak je liever de fiets? Kijk dan op mijn pagina met de leukste fietstochten !

Heb je nog vragen na het lezen van één van mijn blogs? Stuur me dan een mail of reageer onderaan het blog, ik stuur je zo snel mogelijk een reactie!

fietsen bij Medemblik uitzicht op IJsselmeer

Knooppunten fietsroute rond Medemblik

Op een winderige dag stapte ik op de fiets voor een kortere fietsroute rond Medemblik. Een tocht langs prachtige lintdorpjes vol historische panden en door […]