Portraits of the world Thailand

De eerste keer dat ik in Thailand kwam was ik niet zo onder de indruk. Wat daar de reden van was kan ik niet helemaal verklaren, wellicht komt het door het feit dat ik eerder al in Sri Lanka, Nepal en Tibet was en het land "te georganiseerd" voelde. Inmiddels ben ik diverse keren terug geweest, heb er met de rugzak rondgereisd en ben echt van het land gaan houden. Van supermodern naar authentiek, van chaotische wereldstad Bangkok tot  de rust van de onderwaterwereld of één van de vele natuurparken. Of je nu een ervaren backpacker in Thailand bent of voor het eerst een verre trip maakt, Thailand blijft verbazen. Waarom? Dat laat ik je graag zien in het tweede deel van mijn serie: portraits of the world Thailand.

portraits of the world; thailand5

 

portraits of the world; thailand

 

portraits of the world; thailand1

 

portraits of the world; thailand12

 

portraits of the world; thailand23

 

thailand slider1

 

portraits of the world; thailand16

 

portraits of the world; thailand14

 

portraits of the world; thailand3

 

portraits of the world; thailand7

 

portraits of the world; thailand20

 

portraits of the world; thailand9

 

portraits of the world; thailand4

 

portraits of the world; thailand8

 

portraits of the world; thailand22

 

portraits of the world; thailand30

 

portraits of the world; thailand19

 

portraits of the world; thailand6

 

portraits of the world; thailand18

 

 

 

Ben je benieuwd wat Thailand nog meer voor moois te bieden heeft? Neem dan zeker eens een kijkje op mijn Thailand Pagina!

 

Heb je het vorige deel uit deze serie al gezien? Daarin neem ik je mee naar Myanmar, een authentiek land met een hele lieve bevolking en dat is te zien aan de portretten!

 

 

 

Geplaatst in Azie, fotoblogs, portraits of the world, Thailand.

16 reacties

 1. Geweldige foto’s! Thailand lijkt me aan de ene kant geweldig, aan de andere kant ook een bestemming waar iedereen nu naartoe gaat. Misschien moet ik het toch eens zelf gaan bekijken 🙂

 2. Je maakt echt hele mooie foto’s. Ik ben altijd een beetje ‘schuw’ om foto’s (portretten) te maken. Ik vond Thailand een mooie bestemming. Nu staat Vietnam hoog op mijn verlanglijst …

  • Portretten maken is een kunst apart. Ik ben ook nog wel redelijk schuw hoor. Ik ken mensen die veel “dwingender” zijn of mensen betalen om foto’s in scene te zetten, dat doe ik dus beide niet. Ik vraag het lief en laat de foto’s achteraf zien, dat vinden mensen ook heel fijn. Als mensen aangeven dat ze niet willen dat ik een portret van ze maak dan doe ik dat niet.

 3. Wauw prachtige foto’s. Een foto springt er bij mij uit en dat is die foto van die wat oudere vrouw (foto nr 6) heel mooi! Ben gek op portretten maken van mensen in andere landen. Elk land heeft iets unieks ben ik van mening. Ben zelf benieuwd naar Zambia en Zuid- Afrika.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *