De foto van de maand december

Fotograferen is al jaren mijn grote passie. Het liefst fotografeer ik mensen en natuur . Er is niets mooiers dan thuis al deze dierbare herinneringen nog eens te kunnen bekijken en het gevoel van het moment er weer bij te krijgen. Ik ben geduldig, maar tijdens mijn reizen ben ik niet diegene die uren op een plekje ligt en wacht op het perfecte moment. Mijn camera is goed, maar ik heb geen heel arsenaal aan extra spullen bij me. Zo ontstaan de spontane foto's waar ik jaren later nog steeds van geniet.

Iedere maand kies ik  in de foto van de maand een foto uit waar ik een bijzondere herinnering aan heb.

Het khao Sok Nationaal Park is één van de grootste parken van Thailand, is omgeven door andere parken en eeuwenoud bos. In het noordelijk deel vind je een groot stuwmeer omgeven door prachtige karstbergen. Het is één van de plekken op aarde waar de bijzondere en zeer grote bloem van de Rafflesia te vinden is. Je treft er, als je geluk hebt, vele diersoorten waaronder olifanten, tapirs, gibbons, luipaarden, cobra's en pythons. Tijdens onze wereldreis van dit jaar bezochten we het gebied een aantal dagen. We maakten prachtige wandelingen en zwommen in de rivier en in het grote stuwmeer. Omgeven door al die mooie natuur voelden we ons de koning te rijk! Deze foto die ik maakte tijdens een boottocht over het meer is mijn foto van de maand december en een fraaie afsluiter van het jaar 2015!

Khao Sok National Park

 

Ga je binnenkort naar Khao Sok?

Wandel dan eens met me mee op zoek naar gibbons en zwem in de rivier.

Of vaar over het grote meer en ga met mij spelunken in de Nam Ta Lu cave.

 

Ben je benieuwd wat Thailand nog meer voor moois te bieden heeft? Neem dan zeker eens een kijkje op mijn Thailand Pagina!

 

 

delen is lief

4 reacties

    • Ik ben helemaal verliefd op die karstbergen. Ik zag ze al eerder in Vietnam maar ze blijven me fascineren. Wist je dat er ook heel veel grote grotten zijn in de rotsen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.