Thailand, Khao Sok National Park

Of je nu voor het eerst naar een verre bestemming reist of een doorgewinterde reiziger bent, Thailand heeft iedereen wat te bieden. Wandel rond in bruisend Bangkok en vergaap je aan de prachtige tempels en het leven langs de vele klongs. Begeef je in het drukke verkeer, kijk je ogen uit op de levendige markten en ga op zoek naar koopjes.

Fiets of wandel langs de meest prachtige tempels in oude koningssteden  Ayutthaya en Sukothai. Maak kennis met de bergstammen in het noorden van het land tijdens een trekking. Proef de serene sfeer van Chiang Mai, bezoek de bijzondere witte tempel in Chiang Rai of maak kennis met de lokale keuken tijdens een kookles.

Koester je in de warmte van de zon op één van de vele stranden in het zuiden van het land. Eet vers gesneden fruit en vers gevangen vis onder de palmbomen óf kijk je ogen uit onder water tijdens een duik of een snorkeltocht. Wat je ook doet, "het land van de glimlach" heet je welkom.

  • Nang Yuan Island

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar wat Thailand nog meer te bieden heeft? Neem dan zeker eens een kijkje en lees mijn verhalen.

Heb je nog vragen? Stuur me dan een mail of reageer op één van de blogs, ik stuur je zo snel mogelijk een reactie!