de Myfootprints Spanje pagina

 

Goudgele stranden, azuurblauw water en drukke terrasjes. Eindeloze siësta's en zomers die maar niet lijken te stoppen. De Spaanse Costa's trekken al jaren een groot aantal vaste liefhebbers, en met goede reden. Maar er is veel meer te beleven in dit grote en gevarieerde land. In het noorden van Spanje vind je de hoge bergtoppen van de Pyreneeën met kleine dorpjes en eindeloze wandelmogelijkheden. Wereldsteden als Madrid en Barcelona barsten van de sfeervolle plaza's, musea, restaurantjes, winkels en prachtige gebouwen. In het voorjaar kleuren vele voorjaarsbloemen het landschap en staan de amandelbomen in volle bloei. Goudgele zonnebloemen koesteren zich in het warme zomerzonnetje.

Ik reisde zelf naar Barcelona en Madrid en verkende het zuidelijk gelegen Andalusië. Een sfeervolle streek vol kleine (witte) dorpjes en olijfboomgaarden. Thuis van historische steden als Sevilla en Granada en diverse bruisende badplaatsen.Ook de wat rustigere streek Castellón kan ik je uit eigen ervating aanbevelen. Hier combineer je strand met outdooractiviteiten en de bergen van het achterland. Ook de groene regio Catalonië stal mijn hart. Naast levendige steden als Barcelona en Girona is er een rustig achterland vol wandelmogelijkheden en een heerlijke kuststrook. Wat je ook zoekt, Spanje heeft het allemaal!

spanje-pagina

 

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar wat Spanje nog meer te bieden heeft? Neem dan zeker eens een kijkje en lees mijn verhalen.  Heb je nog vragen? Stuur me dan een mail of reageer op één van de blogs, ik stuur je zo snel mogelijk een reactie!