gegarandeerd onregelmatig alle 13 goed

Wandelen met Gegarandeerd Onregelmatig + winactie!

Ik wandel veel in mijn eigen woonomgeving. Ga ik op reis, of wil ik eens wat anders dan struin ik het internet af op zoek naar fijne wandelblogs en wandelpagina's. Zo kwam ik een tijd geleden terecht op de site van Gegarandeerd Onregelmatig. Deze uitgeverij bestaat inmiddels al heel wat jaren en vierde onlangs een leuk feestje. Een mooi moment om een nieuw wandelboekje uit te geven waarvan ik een exemplaar mocht uitproberen.

Alle dertien goed!; dertien wandelingen van gemiddeld 15 kilometer met altijd een prima café aan het eind van de route. Een boekje dat je niet in de winkel kunt kopen, maar alleen krijgt bij een bestelling van minimaal 2 wandelgidsen. En het leuke is, ik mag aan jullie ook één van deze wandelgidsen weggeven!

 

Suffe wandelboekjes? Welnee

Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig werd in 1990 opgericht door Maarten Metz. In de loop der jaren werd het team uitgebreid met Bart van der Mark en Lourens Vellinga. Samen vormen zij een gouden team van enthousiaste wandelaars en brachten zij, in samenwerking met diverse auteurs, inmiddels een kleine 40 wandelgidsen uit.

Dat de heren een "kunstachtergrond" hebben zie je duidelijk terug aan het ontwerp. In de serie vind je geen saaie gidsen met met alleen droge tekst. De speelse boekjes staan vol met mooie foto's, handige kaartjes en fijne tips om tijdens of na het wandelen even te stoppen of uit te puffen. Leuk om mee te wandelen en om later nog eens door te bladeren.

gegarandeerd onregelmatig alle 13 goed

 

Alle 13 goed!

In de zomer van 2017 werd de 100.00e wandelgids verkocht en was het tijd voor een feestje. Het boekje "alle 13 goed!" is een knipoog naar de tijd van de grammofoonplaat en de jaren 70. Dertien auteurs werd gevraagd naar hun favoriete route waarna ze die vervolgens samen met hun fans nog een keer liepen. In het boekje, dat in april 2018 uitkwam, vind je 13 wandelingen en 3 bonus-wandelingen. Een mooi overzicht van de beste wandelroutes die Gegarandeerd Onregelmatig te bieden heeft.

Alle 13 goed! is een bijzondere uitgave. Je kunt het niet los bestellen.

gegarandeerd onregelmatig alle 13 goed

"Na meer dan 100.000 wandelgidsen te hebben verkocht, vonden we het wel eens tijd worden voor een verzameld werk. Met onze nieuwe bundel Alle 13 goed! heeft de wandelaar de allerbeste wandelroutes van Gegarandeerd Onregelmatig in huis. Hoe wij dat zo zeker weten? Nou, we hebben onzeauteurs gevraagd naar hun favoriete wandeling. Samen met hun fans hebben ze die in 2017 nogmaals gelopen. In deze gids lees je voor iedere wandeling waarom de auteur deze route heeft uitgekozen.Dertien originele wandelingen van gemiddeld 15 kilometer met altijd een prima café aan de route om achter een biertje uit te puffen na een heerlijk dagje uit".

Zelf meelopen met de uitgever.

Lijkt het je leuk om zelf een keer mee te wandelen met de uitgever van Gegarandeerd Onregelmatig? Gemiddeld gaan zij per week zo'n 3 keer het veld in om te controleren of alles (nog) klopt. Een leuke manier om kennis te maken en gelijk lekker te wandelen. Je kunt je aanmelden of meer informatie krijgen via info@gegarandeerdonregelmatig.nl. Wees er wel snel bij want de wandelingen zijn populair en zitten redelijk snel vol.

De winactie

Aangezien ik het boekje pas net in huis heb heb ik nog geen tijd gehad om zelf één van de routes uit te proberen. In het verleden wandelde ik al diverse keren een route van één van de auteurs en altijd met groot plezier. In het boekje vind je een enorme variatie aan wandelingen; van de mooiste bergwandeling tot routes met een hystorisch thema, van een wandeling door een Vinexwijk tot een route door de weidse polders.

gegarandeerd onregelmatig alle 13 goed

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit collectersitem en wil je kansmaken op een eigen exemplaar? Meedoen aan de winactie is heel eenvoudig:

 • Reageer onderaan dit blog óf via de bijbehorende link van mijn Facebookpagina. Geef aan dat je het boekje wilt en waarom.
 • Zodra ik 1200 likes op mijn Facebookpagina heb loot ik tussen alle mensen die reageerden. Daarna wordt het boekje zo snel mogelijk naar de winnaar toegestuurd.
 • Delen van dit bericht op Facebook wordt op prijs gesteld.
 • Let erop dat je een juist emailadres achterlaat dan kan ik jou na afloop goed bereiken.

NB: De winactie is inmiddels afgelopen en de winnaar is op de hoogte gesteld!

 

Ben je op zoek naar leuke wandelinspiratie? Klik dan eens door naar mijn speciale wandelpagina met diverse routes in Nederland en in het buitenland.

 

 

Geplaatst in reviews, wandelen, Wandelen in Europa, Wandelen in Nederland, winactie.

10 reacties

 1. Hallo Yvonne,

  Ik wil graag het boekje omdat ik de inspiratie goed kan gebruiken nu ik naast een drukke baan toch echt gezond in hoofd en ziel wil blijven. Ik mis mijn mooie enkhuizen als wandelgebied, kan het mooier? Ik ontdek het graag!

  Groet, Sally

 2. Mijn man en ik wandelen graag.en sinds kort hebben we een boxer en die vind wandelen ook heerlijk. We lopen geen grote afstanden. Dus dit boekje is een goede uitkomst om je wandelingen uit te proberen.

 3. Dat xou fijn zijn! Ik heb een boekenkoopverbod van mijn man gekregen, dus als ik hem win zou dat geweldig zijn! Die boeken zijn super!!

 4. Ik vind wandelen heerlijk om mijn lichaam en geest in goede conditie te houden. Het ontdekken van nieuwe routes houdt het wandelen leuk! Ik ben erg benieuwd naar de routes in dit boekje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *