stevige reistas van Eastpack

Stevige reistas voor alle soorten reizen

Ken je dat gevoel, dat je na jarenlang gebruik zó enorm verliefd kunt zijn zijn op een bepaald product? Je slijt het af tot op het bot en dan komt het moment dat je afscheid moet nemen. Ik had een geweldige stevige reistas met groot vak waarin je lekker veel kwijt kunt. De stof al wat versleten, wieltjes die niet meer zo fijn rolden en toen de rits het ook nog begaf moest het er wel van komen. Op zoek naar een nieuw exemplaar! Het mailtje van Duifhuizen tassen en koffers of ik een mooi product wilde uitproberen kwam dus precies op tijd.

Een snelle beslissing

Op de site van Duifhuizen heb je de keuze uit een enorme hoeveelheid reistassen in diverse maten, kleuren en prijsklassen. Eigenlijk wist ik voordat ik de site bezocht al wat ik wilde hebben en hoefde ik dus niet lang te zoeken. Persoonlijk ben ik niet zo merkgericht, dus ik zocht puur naar een tas met ongeveer dezelfde maat en vakjes als mijn vorige exemplaar. Mijn oog viel op een stevige reistas van Eastpak, de Leatherface reistas M black. Bijna identiek aan mijn vorige tas, lekker ruim en met wieltjes eronder en een handige trekstang.

Bestellen van de stevige reistas

Op de site werd aangegeven dat de tas op voorraad was en kon ik de geschatte levertijd zien. Het bestellen was zo gedaan en 2 dagen later had ik hem al in huis. Omdat ik veel weg ben had ik aangegeven dat ik het pakket graag in de avonduren thuis wilde laten bezorgen. Ik kreeg keurig een mail dat de tas onderweg was en kon de levering volgen via een speciale link. Goed geregeld allemaal.

stevige reistas van Eastpack

Op vakantie!

Niet lang daarna kon ik de tas gelijk al uittesten tijdens mijn reis naar Fins Lapland. Een plek waar je enorm veel verschillende weertypes en ook temperaturen kunt verwachten in een korte tijd. Zo ging mijn badpak mee maar ook twee lange broeken, stevige wandelschoenen, T-shirts een paar lekkere sweaters en regenkleding. Zelfs mijn dikke winterjas, muts en sjaal konden er nog makkelijk bij, precies waarvoor ik hem had uitgekozen. Onderweg reed ik de tas makkelijk van A naar B en ik had meer dan genoeg vakken om al mijn spullen handig te ordenen, dus ook dat beviel prima.

Las je mijn blog al over onze vakantie in Fins Lapland? Wat een geweldige bestemming!

stevige reistas, klaar voor vertrek naar Finland

Klaar voor vertrek....

 

Eindconclusie.

Al met al krijgt de Eastpak Leatherface reistas M black van mij een dikke 10. Ik kan er nog niets aan vinden wat me niet bevalt en hoop dat hij me net zoveel reisplezier oplevert als mijn vorige stevige reistas. Volgens mij gaat dat helemaal goed komen!

Geplaatst in reviews.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *