review beste canvas Chili Torres de Paine

Een handdoek met foto bestellen bij BesteCanvas.nl

Wat geniet ik toch weer van deze zomer. Toen ik gevraagd werd of ik een product wilde testen van BesteCanvas.nl wist ik direct wat ik wilde bestellen. Een lekkere grote badhanddoek met  foto van één van de hoogtepunten van onze reis naar Chili en Argentinië. Want zeg nu zelf, wat is er leuker dan een dagje relaxen op een fraaie handdoek met je eigen foto?

Een dierbare herinnering.

Eén van de hoogtepunten van onze reis was de 5-daagse W-trekking met volle bepakking in Nationaal Park Torres del Paine, Chili. Onze eerste meerdaagse wandeltocht waar we alles meesjouwden op onze wandeling, van eten tot kleding en kampeerspullen. Het was pittig, maar wat was het mooi en wat waren we trots toen we samen de Torres bereikten op de laatste dag. Een herinnering om nooit te vergeten.

Torres del Paine Chile tres torres

Eenvoudig bestellen.

Het bestellen van de handdoek is zo gedaan. Op de site van BesteCanvas.nl kies ik onder de tab " home en lifestyle" de handdoek. Daarna klik ik op "kies een foto" en laad de foto van mijn computer.  Ik kiest het formaat, voeg er wat tekst aan toe en ga door naar de winkelwagen.  Nadat ik alles heb nagelopen klik ik op "Naar de kassa" en vul mijn persoonsgegevens in waarna de betaling volgt. Binnen een paar minuten gepiept!

Even later krijg ik een bevestigingsmail in de mailbox met een bestelnummer. Twee dagen later krijg ik weer een mail dat de bestelling onderweg is, met een tracking numer en link die ik kan volgen. Rest mij nog het wachten op de bezorger.

De handdoek

De volgende dag staat de bezorger op de stoep met een pakketje van BesteCanvas.nl. Gek om mijn foto zo levensgroot afgebeeld te zien, we staan er mooi op vind je niet ;)? De handdoek is stevig en lekker zacht, precies wat ik wilde. Ik ben helemaal tevreden. Kom maar op met die zomer!

review beste canvas Chili Torres de Paine

Liever gewoon een canvas of andere wanddecoratie?

Ik bestelde een handdoek maar natuurlijk kun je nog veel meer dingen doen met je foto. De meeste mensen bestellen een mooie decoratie voor aan de wand. Bij BesteCanvas.nl kun je een foto laten afdrukken op diverse materialen voor binnen- en buitengebruik. Een foto op canvas, een combinatie van hoge resolutie op fijn canvasdoek en een handgemaakt houten frame, is nog steeds één van de meest bestelde producten. Ook deze heb je zo besteld.

Heb jij al eens een foto op een handdoek laten afdrukken?

 

 

Geplaatst in reviews.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *