Myfootprints is een blog voor de liefhebbers van reizen, natuur en actief bezig zijn. Ik kan me geen dag voorstellen waarin ik niet buiten ben en dit geeft genoeg inspiratie voor het schrijven van mijn verhalen. Naast het schrijven van deze verhalen spelen foto's een belangrijke rol op mijn site.

Ik werk regelmatig samen met bedrijven en organisaties voor de promotie van producten, hotels of landen en schrijf alleen over producten en dingen die bij mij passen en als ik mijn eerlijke mening kan geven. De afgelopen periode heb ik onder andere samengewerkt met diverse verkeersbureaus.

 

Reviews

Ik schrijf regelmatig reviews van producten of mooie plekjes waar ik geslapen heb. Ik doe dat na eigen vakanties maar ook als ik uitgenodigd ben om over een bepaald product of hotel te schrijven. Op deze pagina vind je een overzicht van de accommodaties en producten waar ik een review over geschreven heb.

 

Heb je interesse om met mij samen te werken? Neem dan contact op via ivonne@myfootprints.nl

Berghen wandelschoenen de MORILLON High Anthracite Blue

Getest; Berghen wandelschoenen

Naast lage wandelschoenen gebruik ik voor het wandelen graag een paar hogere schoenen. Het vinden van de juiste hoge wandelschoen is voor mij, met een […]