Myfootprints Portugal Pagina

 

Middeleeuwse dorpjes met klinkerstraatjes, goudgele stranden, een vriendelijke bevolking en witgeschilderde huizen. Kurkeiken die het landschap domineren en kastelen en forten op strategische plekken. Of je nu op zoek bent naar geschiedenis, de rust van het platteland, geweldig ( en goedkoop) eten of fan bent van outdoor activiteiten als wandelen, fietsen of surfen, Portugal heeft het allemaal!

Ik was zelf inmiddels al een aantal keer in Portugal en bezocht de rustigere regio's Alentejo en Alto Minho. Ik ging op zoek naar World Herritage sites tussen Porto en Lissabon en proefde van de grote steden. Verliefd werd ik op het eiland Madeira, waar ik slechts een paar dagen was. De ruige natuur van dat eiland is echt bijzonder en moet echt op je Portugal bucketlist staan!.

 

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar wat Portugal te bieden heeft? Neem dan zeker eens een kijkje en lees mijn verhalen.  Heb je nog vragen? Stuur me dan een mail of reageer op één van de blogs, ik stuur je zo snel mogelijk een reactie!