Ivonne als fotografe.

Toen ik een klein meisje was fotografeerde ik stiekem met mijn moeders fototoestel en al snel kreeg ik mijn eerste eigen camera. Trots als een pauw maakte ik plaatjes van bloemetjes, steentjes en andere dingen die ik als kleine meid interessant vond. Inmiddels gaat mijn spiegelreflex bijna overal mee naartoe en kan ik me mijn leven niet meer zonder foto’s voorstellen.  Mijn foto's zijn puur; ik gebruik geen speciale filters en bewerk mijn foto's niet  met speciale programma's. Mijn eerste blogposts bestonden voornamelijk uit tekst maar langzamerhand ga ik steeds meer foto’s in mijn verhalen gebruiken. Binnenkort wil ik een macro lens kopen om zo ook wat meer close-ups te kunnen maken want dat mis ik nog wel in min foto repertoire.

Ik wil  graag wat meer aandacht besteden aan mijn foto's en doe dat op verschillende manieren:

 

ivonneindia 

                                    Samen foto's kijken, Jodhpur, Rajasthan

 

 

 

 

2 reacties

 1. Dag,

  Wij zagen een mooie foto van je van een boom (de bekende) op de bedafse bergen. We willen deze op hout in groot formaat. De kwaliteit is echter niet goed genoeg. Is het mogelijk dat jij betreffende foto in hogere kwaliteit beschikbaar hebt, en zou je deze willen delen?

  Wij horen graag van u, alvast dank!

  Groet,

  Jan en Marielle vd Ven

  • Dag Jan, ik neem even contact met je op via de mail. De foto’s op mijn site zijn bewust klein gemaakt. Dit verbetert de snelheid van de pagina en voorkomt dat mensen de foto’s zonder mijn toestemming gebruiken. Op elke foto en tekst van Myfootprints ( en andere websites) zit copyright en wil je een foto gebruiken dan moet je dat altijd eerst met mij overleggen. Niet iedereen is zich daar van bewust vandaar dat ik het hier toch weer even wil benadrukken. Groet, Ivonne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.