gebakjes

My Footprints- 6, tijd voor een feestje én een leuke winactie

Aan het eind van ieder kwartaal  geef ik je in "my footprints" een update van dingen waar ik me de laatste tijd zoal mee bezig heb gehouden. Wat er in de planning zit, waar ik blij of juist niet zo blij van werd. Een leuke manier om je een klein kijkje achter de schermen te geven in het leven van de blogger achter al die verhalen. Elke drie maanden een overzicht en vandaag het zesde deel: My Footprints- 6, tijd voor een feestje én een leuke winactie

 

Een prachtige opdracht.

Er zijn veel dingen om blij over te zijn en mijn feestelijke stemming blijft nog even voortduren.

Het overzicht van dit kwartaal is een ruime maand later dan de bedoeling was De reden is een super gave opdracht waar ik al een tijd mee bezig was, maar die pas vandaag helemaal rond kwam. Ik wilde dit mooie nieuwtje zó graag met jullie delen maar moest dus even op mijn tong bijten. Eindelijk mag het hoge woord eruit!

Binnenkort zet ik mijn handtekening onder een contract met Gelderse Streken. Dit is een overkoepelende organisatie van vier prachtige regio's in Gelderland te weten; de Veluwe, Arnhem/Nijmegen, de Achterhoek en Rivierenland. Stuk voor stuk gebieden waar enorm veel te zien en te beleven is en waar ik al regelmatig op pad ging toen ik nog in Gelderland woonde. Ik word één van de de ambassadeurs van de najaarscampagne ‘Ontdek het Gelderse goud’. Het doel van de campagne is om de mensen te laten kennismaken met alles wat Gelderse Streken te bieden heeft, te laten genieten van mooie wandelingen en om te laten zien hoe mooi Gelderland in de zomer en herfst is. 

Veluwezoom Rheden

Deze maakte ik tijdens het wandelen van de Trage tocht Rheden.

 

 

Van je passie je werk maken.

Acht weken lang ga ik mooie wandelingen maken en daarvan verslag doen. Naast het schrijven op mijn eigen blog en social media ga ik ook op de site van Gelderse Streken schrijven. Een opdracht waar ik enorm veel zin in heb. Al sinds de start van mijn blog hoop ik op mooie kansen als deze waarbij ik mijn passie voor mooie natuur, op ontdekking gaan en in dit geval ook het wandelen om kan zetten in werk.  Tijd voor een feestje dus!

Ik ben benieuwd wat ik allemaal zal gaan zien onderweg en ik hoop dat jullie mij allemaal weer gaan volgen. Vanaf medio augustus lees en zie je meer op het blog, Facebook,Twitter en Instagram. 

Natuurlijk ben ik ook te volgen op de site van Gelderse Streken, ik zie je graag daar!

Stijgende bezoekersaantallen

Ook dit kwartaal kan ik me weer verheugen op stijgende bezoekersaantallen en volgers. Iets waar ik echt enorm blij mee ben. Achter de schermen blijf ik hard aan het werk om alles nog mooier te maken en meer zichtbaar te worden en het harde werken wordt beloond. In de maanden april en mei bereikte ik nieuwe hoogtepunten in mijn bezoekersaantallen. Maar liefst 13.000 en  ruim 14000 unieke bezoekers per maand, en zelfs een paar keer een dag met nét geen 1000 bezoekers op dezelfde dag. Hoe gaaf is dat!

In juni waren we lekker op vakantie en namen even een paar weken voor onszelf. Daardoor plaatste ik bijna geen enkel nieuw blog en dat vond ik best gek, maar ook wel spannend. Zelfs in deze stillere tijd kwamen er nog behoorlijk veel bezoekers langs op het blog. Iets waar ik wel op hoopte maar waarvan ik niet wist hoe reëel deze hoop was. Een mooie tijd om te zien dat Myfootprints het ook prima doet als het even wat rustiger is. Mama kan even boodschappen doen terwijl het kind op zichzelf past, heel erg fijn!

 

Op verkenning

Wat heb ik weer veel mooie plekjes kunnen bekijken de afgelopen maanden.

Ik ging een lang weekend  naar Engeland en wandelde een deel van het South West Coast Path. Niet veel later zat ik al op Mallorca en genoot opnieuw van heerlijk weer, buiten zijn, goed gezelschap en lekker eten. Wat een mooie bestemmingen, zeker in het voorjaar.

Frank en ik maakten een paar heerlijke wandelingen in Limburg, een provincie die we al te lang niet meer bezocht hadden. De omgeving doet soms meer denken aan de Ardennen, Luxemburg of  het noorden van Frankrijk dan aan de rest van Nederland. Zelfs als je, net als wij, slechts een dag in deze regio bent heb je al direct het ultieme vakantiegevoel te pakken!

In juni gingen we richting Garda/Trentino aan de noordkant van het Gardameer. Daarna reden we door om nog 2 weken te kamperen in Kroatië. We hadden geweldig mooi weer en kwamen helemaal bij. Even de tijd voor onszelf met veel wandelen, fietsen, lekker eten en zo uit je bed die korte broek aan...... Ik ben nog lang niet uitgeschreven over deze heerlijke vakantie, dus blijf me volgen voor meer updates.

Krka National Park

 

 

Mijn best gelezen blogs

Ook  in het afgelopen kwartaal waren er weer een aantal blogs die er uit sprongen en veel gelezen werden. De drie blogs die ik de laatste 3 maanden schreef en die het meest gelezen werden zijn:

 

1- Het verslag over mijn geweldige weekend aan de Engelse Zuidwestkust waar ik samen met Bregje een deel van het South West Coast Path wandelde. Genieten!

2- Hoewel alle verhalen uit de serie Emigreren veel gelezen worden sprak het bijzondere verhaal van Brenda over haar leven in Jordanië heel veel mensen aan.

3- Ook het verslag van onze geweldige wandeling naar de Monte Altissimo bij het Gardameer werd al enorm veel gelezen. En terecht want wat is het een aanrader!

hiking Monte Altissimo

 

Win een fijne kraskaart!

Voor jou, als trouwe volger heb ik nog een leuke winactie in petto. Namens Corendon mag ik een mooie kraskaart weggeven. Echt een fijn ding om te hebben en weg te dromen over bestemmingen waar je al was of die je nog wilt bekijken. Wil je in aanmerking komen voor deze kras wereldkaart laat dan uiterlijk 20 augustus een berichtje achter onder dit blog, of op mijn post over de winactie op Facebook. Ik verloot de kaart dan onder de deelnemers en de winnaar krijgt persoonlijk bericht via de mail. Zorg dus wel voor een goed werkend e-mailadres!

winactie kraskaart

 

Heb jij ook zo genoten het afgelopen kwartaal? Wat was jouw persoonlijke hoogtepunt?

 

NB de winnaar van de winactie heeft inmiddels persoonlijk bericht gehad!

 

 

Geplaatst in geluksmomentjes, kwartaaloverzicht, persoonlijk, What makes me happy, winactie.

31 reacties

 1. Van harte gefeliciteerd met je aantal bezoekers en een nieuwe samenwerking. Ik vind het erg knap hoe je het voor elkaar krijgt. Ik weet hoeveel tijd het bloggen kost. Super!!

  • Dank je wel Tineke. Het was inderdaad hard werken (en nog steeds). Geen klacht hoor, ik vind het allemaal hartstikke leuk. Natuurlijk is het dan fijn als er resultaten als deze zijn.

 2. Gefeliciteerd met je opdracht!! Heel gaaf 🙂

  Bij ons zijn de bezoekers aantalen deze maand enorm gestegen, de beste maand van het hele jaar. Ik hoop dat het zo verder blijft

 3. Wauw wat leuk! Gefeliciteerd met deze gave opdracht. Ik doe graag mee met de winactie. Aangezien wij voor mijn vriends werk nu op Lanzarote verblijven en wellicht het winterseizoen ergens anders gaan wonen lijkt het mij een geweldig cadeau voor onze dochter. Zo kan ze later zien waar ze allemaal heeft gewoond😄

 4. Leuk allemaal Ivonne! Gefeliciteerd met je opdracht. Dat is echt iets voor jou!
  En je Gardameer-blogs zullen de komende tijd vast nog veel gelezen worden.
  Mijn persoonlijke hoogtepunt? Privé was dat een paar dagen zon in een strandhuisje met de kinderen (tussen alle verregende vakantiedagen door) en zakelijk waren dat een paar mooie reizen en een super bezoekersrecord op m’n blog, wat veel meer was dan ik begin dit jaar had durven dromen. Jij ook succes weer!

  • Dank je wel en het past ook gewoon zo mooi in mijn “schema”. Het is alsof het van bovenaf speciaal voor mij bedacht is. Ik had altijd al regelmatige bezoekers op mijn blog over Monte Baldo die ik vorig jaar schreef. Ben benieuwd of er nu meer lezers komen, de regio Garda Trentino is alle aandacht waard. Jouw zomer is ook geweldig, fijn als mensen waarderen wat je schrijft!

 5. Wauw, wat een prachtige opdracht heb je binnen gesleept! Eentje die je op het lijf geschreven is. Ik ben benieuwd welke wandelingen je allemaal in mijn mooie regio gaat maken en uiteraard naar de verhalen en de foto’s.
  Komen je verhalen niet alleen op de website van Gelderse Strekken maar ook op hun Facebookpagina want die volg ik nu natuurlijk?

 6. Heel verhaal geschreven en toen was de tekst weg😂 Wauw, super je contract. Je harde werken wordt beloond en je hebt het verdiend. Ik heb je blog ontdekt via wereldvrouwen en vind het interessant om te lezen hoe andere vrouwen het op de wereld doen in een vreemd land met andere waarden en normen. Ook ben ik gretig je verhalen over Australië aan het lezen met de bijbehorende tips. De verhalen over je wandelingen vind ik ook interessant. Nadat ik het hardlopen niet meer heb kunnen oppakken ben ik aan de wandel geslagen. Ik ben benieuwd naar al je andere verhalen.
  Mijn doel is overigens om meer over de Selfkant en Zuid Limburg te gaan schrijven. Op bonaire besefte ik hoe mooi het gebied is waar ik vandaan kom. Het was altijd zo vanzelfsprekend als je er bent opgegroeid. Op dit moment ben ik het aan het her-ontdekken. Binnenkort ook meer op mijn blog. Ik wens je heel veel succes en heel veel plezier. Xxx

  • Wat een mooi compliment krijg ik hier van je Sandra, fijn hoor! Ik ben blij dat de serie over geëmigreerde vrouwen zo aanslaat, ik vind ze zelf ook elke keer weer zo leuk en interessant om te lezen. Wandelen blijft mijn passie en het leuke is dat (bijna) iedereen het kan. er blijven zeker meer mooie routes komen, straks dus ook diverse in Gelderland. Ik kom binnenkort eens bij je bijlezen, ben benieuwd wat je allemaal ontdekt hebt in je eigen regio!

 7. Proficiat!! Wat ontzettend leuk dat je een mooi stukje Nederland op de kaart mag zetten, echt iets voor jou! Ik blijf je uiteraard volgen 🙂 Mijn hoogtepunt was mijn reis door Noord-Noorwegen, ik ben zo dankbaar voor al het moois dat ik heb mogen zien en beleven.

  • Ja, jouw reis door Noord-Noorwegen was ook heel mooi voor zover ik het al bij je zag. Wat is de wereld toch mooi. Ik hoop er straks weer een heleboel van te gaan zien en te kunnen delen. Augustus, september en oktober worden geweldig druk maar ook super leuk.

  • Dank je wel. Ik ben benieuwd naar de wandelingen. Er zitten diverse voor mij nog redelijk onbekende gebieden bij, maar ook wat bekende plekjes. Ik heb er enorm veel zin in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *