Zo trots als een pauw; proudly presenting…..

Een tijd geleden liet ik aan jullie een aantal foto's zien die ik tijdens mijn reizen heb genomen en waarin ik de wereld van bovenaf bekijk. Trots als een pauw vertelde ik dat één van deze foto's in het nieuwe boek van het Wereld Natuur Fonds "Zet de aarde op 1" staat en liet jullie raden welke het was. Hoewel ik het stiekem hoopte dat iedereen die ene foto er gelijk uit zou pikken had niemand het bij het juiste eind en werd de foto door niemand aangewezen. Vandaag is het zo ver en is het boek officieel verkrijgbaar dus nu mag ik eindelijk onthullen welke foto die eeuwige roem heeft gekregen.

Kriebels in mijn buik, ik ben zo benieuwd wat jullie ervan vinden!

Het boek

Het boek is werkelijk prachtig geworden en het is een hele eer om met mijn foto tussen zoveel ander moois te staan! Wil je alvast een sneak preview van het boek klik dan hier! (Kijk op de website van het WNF voor meer informatie).

 

De foto’s zijn beschikbaar gesteld door een breed scala aan professionele en amateurfotografen. Vrienden van het Wereld Natuur Fonds, die ons laten meegenieten van hun meest memorabele natuurmoment. Een van deze vrienden is Humberto Tan, die de natuur als ambassadeur van WNF al jaren een warm hart toedraagt.

Humberto neemt ons mee op een wereldreis in 177 foto’s. Hij leidt ons langs al die adembenemende plekjes en geniet samen met ons van de prachtige natuurbeelden. Eigenlijk bestaat er geen betere manier om te illustreren hoe indrukwekkend de natuur is. Maar ook hoeveel we te verliezen hebben...

zet de aarde op 1 a

Proudly presenting........Trots als een pauw.....hier is ie dan!

trots als een pauw

Een grote smile van oor tot oor, elke keer opnieuw!

#Zet de aarde op 1

Zet de aarde op 1 is niet alleen de naam van het boek maar ook van de actie die al een tijdje aan de gang is en die zal eindigen met een tv show op woensdagavond 16 december.  Onze aarde is zo prachtig, maar we zijn in een rap tempo bezig om haar te vernietigen. Actie is nodig, voor het te laat is, en we moeten er met z'n allen de schouders onder zetten. Al eerder schreef ik een blog over deze actie van het WNF #zetdeaardeop1 en diverse tips van dingen die jij zelf kunt doen (of laten), zowel thuis als op reis.  Mocht je aanvullingen hebben op die lijst dan hoor ik het graag, samen staan we sterk! Ook op mijn Facebook pagina vind je meer informatie over deze actie.

Ik zit op 16 december in het telefoonpanel in Tilburg, iets dat ik altijd al een keer heb willen doen. Twee vliegen in één klap dus! Daarnaast ga ik nieuwe inspiratie opdoen uit het prachtige boek en bedenken wat ik nog kan veranderen om onze aarde nog meer op 1 te zetten.

En, wat vind je van mijn foto? 

Geplaatst in de wereld van bovenaf, Europa, Nederland, Published, What makes me happy.

26 reacties

    • Dank je wel. Ik vind het zo bijzonder dat mijn foto tussen al dat “geweld” mag staan, het is nog bijna niet te geloven. Ik ben heel nieuwsgierig hoe het er zo uitziet in het boek!.

  1. Wauw, gefeliciteerd! Echt een heel mooie foto, daar mag je zeker trots op zijn. Wat gaaf! Ik denk dat het boek binnenkort ook wel in mijn boekenkast staat, ben echt gek op zulke boeken (om even bij weg te dromen). Veel plezier 16 december. Ik ben dan in Dublin, dus kan niet voor de buis zitten. Ik heb zelf ooit in zo’n telefoonpanel gezeten na de aardbeving in Haïti. Echt een gekkenhuis, maar erg leuk om te doen.

  2. Gefeliciteerd hoor! Echt iets op supertrots op te zijn! Het is zeker een hele mooie bijzondere foto, hoewel mijn voorkeur toen uit ging naar de andere maar eigenlijk verdienen ze allemaal een plekje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *