Mijn instagram favorieten-5; hashtag problemen en de Alde Feanen.

Inmiddels is dit alweer het vijfde deel uit de serie mijn Instagram favorieten. Instagram is een prachtig medium voor fotoliefhebbers maar het is vluchtig. Elke dag krijgt iedere gebruiker een enorme lading nieuwe posts te zien en je mist best veel moois als je niet regelmatig kijkt. Foto's raken snel ondergesneeuwd in al dat geweld en dat is eigenlijk best wel zonde! Reden genoeg om af en toe een paar foto's van mijzelf uit het geheel te lichten.Deze keer vertel ik je meer over mijn hashtag problemen en weekend in nationaal park De Alde Feanen.

Nationaal park De Alde Feanen.

Het afgelopen weekend was ik in Friesland en bezocht daar het jongste nationale park van Nederland; De Alde Feanen. Dit jaar bestaat het park 10 jaar en ik mocht zelf gaan ervaren wat er allemaal te zien en te doen is in dit prachtige, waterrijke gebied. Het weer was werkelijk fantastisch en ik genoot met volle teugen van mijn weekend. Ik werd in de watten gelegd en sliep in een toffe B&B. Daarnaast  fietste ik een bijzondere route waarbij ik maar liefst vier keer het water met een pontje overstak. Tot drie keer toe stapte ik in de boot en verkende het gebied vanaf het water. Wist je dat je in de Alde Feanen 's nachts zelfs de Melkweg kunt zien?

Hashtag problemen.

Ik postte gelijk diverse mooie foto's op Instagram maar kwam er op zaterdag achter dat ik problemen had bij het plaatsen van de foto's. De hashtags die ik bij de foto's plaatste werkten niet waardoor de post alleen door mijn volgers gezien werd. Echt super jammer natuurlijk want het is juist de bedoeling om mooie dingen die je ziet met zo veel mogelijk mensen te delen. De hele zondag en maandag stoeide ik met die hashtag problemen, zocht me een rotje naar oplossingen op Google, de nieuwste Instagram versie werd gedownload, en ik stelde hulpvragen aan een paar grotere Instagrammers die ik kende. Helaas kwam er geen oplossing voor mijn probleem. Uiteindelijk leek het op maandag over te zijn en plaatste ik succesvol een foto, maar dinsdag waren de hashtag problemen terug. Zucht......

De tussen oplossing.

Vandaag was ik aan het werk en dacht weer aan de problemen en vooral aan het feit dat ik de Alde Feanen niet echt heb kunnen promoten via Instagram. Het ziet er ook nog niet naar uit dat het probleem snel opgelost gaat worden dus ik bedacht een tussen oplossing. In deze vijfde uit de serie mijn Instagram favorieten daarom een paar van mijn mooiste foto's van het afgelopen weekend. Kijk, en geniet!

 

hashtag-problemen

Breakfast with a view! Wie wil er nu niet zo wakker worden?

hashtag-problemen2

Rugzak op en wandelen maar!

 

hashtag-problemen7

 

hashtag-problemen3

Op zoek naar mooie vogels in de vogel kijkhut.

 

hashtag-problemen5

Lokale hangjongeren

hashtag-problemen6

                                           Het is lekker druk op het water. Iedereen geniet van het warme weekend!

 

hashtag-problemen4

Maar het is ook heerlijk rustig.

 

hashtag-problemen8

Overal zie ik koolwitjes en diverse andere vlinders. Zomer in september.

 

hashtag-problemen9

 

hashtag-problemen10

Een tocht met de fluisterboot en gids van It Fryske Gea. Geweldig toch?

 

hashtag problemen

De beroemde molen.

 

Oproep aan iedereen

Als je een idee hebt waardoor ik van mijn hashtag problemen af kan komen dan zou ik het fantastisch vinden en hoor ik het heel graag!

Wat ik al heb gedaan:

  • De nieuwste versie van Instagram geinstalleerd.
  • In en uitgelogd (diverse keren) 🙂
  • Op Google rondgekeken
  • Gezocht naar zogenaamde Broken Hashtags in mijn posts. Simpel gesteld zijn dit specifieke hashtags die achter de schermen een foutmelding kunnen geven die de hele serie hashtags blokkeert.

 

 

En, wat vind je van de Alde Feanen? Heb ik je al enthousiast kunnen maken om zelf eens een bezoekje aan het gebied te brengen? Kijk ook zeker eens op Twitter, Instagram of Facebook onder de hashtag #npdaf16 !

Wil je nog meer leuke bestemmingen in eigen land zien? Kijk dan zeker eens op deze pagina!

 

Geplaatst in Europa, Friesland, Mijn Instagram favorieten, Nederland.

13 reacties

  1. Prachtige foto’s! Ik heb ook vaak problemen met hashtags. Ik kijk ook altijd eerst of de hashtags erbij staan en zo niet (gebeurt bijna altijd de eerste keer uploaden) dan verwijder ik de foto weer. Als ik dan wat hashtags verwijder doet ie het wel. Ik dacht altijd dat er een limiet zit aan het aantal woorden ofzo die je erbij kunt doen, maar misschien werkt het bij mij ook gewoon niet goed…

  2. Ik ben er helaas nog niet geweest maar het is zeker een prachtig gebied en zou ook echt iets voor ons zijn! Je foto’s verdienen zeker alle aandacht! Helaas heb ik geen oplossing voor je hashtagproblemen…

    • Hoi Patty. Helaas heb ik nooit begrepen waar het probleem vandaan kwam. Ik heb mijn app verwijderd, gewacht, berichten opnieuw geplaatst en allemaal zonder succes. Ook met zoeken op Google vond ik geen antwoord. Uiteindelijk was het probleem na ruim een week ineens spontaan over en gelukkig heb ik het tot nu toe niet meer terug gehad. Ik hoop dat het bij jou ook snel over gaat.

  3. Hoi ik heb nu ook de hastag probleem , alles wat ik post komt niet op de hastags te staan , ben actief vanaf 2015 en nooit problemen gehad. Ik denk zelf dat ik gehackt ben. Ben het aan het uitzoeken. Gr jan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.