Bladel. blauwe lucht

Foto van de maand mei 2017, “om de hoek”

De Foto van de maand.

Fotograferen is al jaren mijn grote passie. Het liefst fotografeer ik mensen en natuur . Er is niets mooiers dan thuis al deze dierbare herinneringen nog eens te kunnen bekijken en het gevoel van het moment er weer bij te krijgen. Ik ben geduldig, maar tijdens mijn reizen ben ik niet diegene die uren op een plekje ligt en wacht op het perfecte moment. Mijn camera is goed, maar ik heb geen heel arsenaal aan extra spullen bij me. Zo ontstaan de spontane foto's waar ik jaren later nog steeds van geniet.

Iedere maand kies ik een foto uit waar ik een bijzondere herinnering aan heb.

 

Mei 2017

De afgelopen maanden stonden in het teken van thuis zijn en werken. Zoals je weet ben ik geen fan van de winter en knap ik helemaal op bij een beetje zon. We wandelden echt super veel en ik ontdekte zo veel moois in Brabant en Limburg. Deze foto maakte ik vlakbij mijn eigen huis, "gewoon" bij Bladel. Het is echt zo'n "op het juiste moment op de juiste plaats" foto. Een prachtige winterse dag en geweldig mooi, zacht zonlicht. Hierdoor wordt iets heel eenvoudigs zo maar ineens geweldig mooi! De foto prijkt al bovenaan mijn blog met de mooiste wandelgebieden in Brabant maar verdient meer. De foto van de maand mei, ik ben er trots op, wat vind jij ervan?

Bladel. blauwe lucht

 

Ben je nieuwsgierig naar de eregalerij met alle foto's van de maand? Klik dan door naar de speciale pagina!

Voor meer wandelinspiratie verwijs ik je graag door met diverse mooie wandelingen binnen en buiten Nederland.

 

Heb jij ook zo'n "op het juiste moment op de juiste plaats" foto?

delen is lief
Geplaatst in Brabant, Europa, Foto van de maand, geluksmomentjes, Nederland.

9 reacties

  1. Natuur blijft prachtig. Mooi vastgelegd en je woont in een mooie omgeving als je dit vlak om de hoek tegenkomt. De lucht is mooi. Veel mooier dan dat je een helemaal blauwe lucht had gepakt. Het heeft contrast nu en dat maakt het een gave foto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.