vliegenzwam op de Veluwe

De foto van de maand; vliegenzwam op de Veluwe

Fotograferen is al jaren mijn grote passie. Het liefst fotografeer ik mensen en natuur. Er is niets mooiers dan thuis al deze dierbare herinneringen nog eens te kunnen bekijken en het gevoel van het moment er weer bij te krijgen. Ik ben geduldig, maar tijdens mijn reizen ben ik niet diegene die uren op een plekje ligt en wacht op het perfecte moment. Mijn camera is goed, maar ik heb geen heel arsenaal aan extra spullen bij me. Zo ontstaan de spontane foto's waar ik jaren later nog steeds van geniet.

Iedere maand kies ik een foto uit waar ik een bijzondere herinnering aan heb.

 

Oktober 2017, vliegenzwam

De afgelopen maanden wandelde ik enorm veel in eigen land. Niet alleen mijn eigen provincie Brabant kwam uitgebreid aan bod maar ook Gelderland. Tijdens mijn opdracht voor de Gelderse Streken wandelde ik maar liefst 8 verschillende routes. Wat was het genieten, vooral van die geweldige hoeveelheden paddenstoelen die er deze herfst uit de grond kwamen. Ik heb werkelijk waar nog nooit zo veel paddenstoelen op de foto gezet. Deze vliegenzwam kwam ik tegen op de Veluwe. Voor de zoveelste keer schoot ik een plaatje. Liggend op de grond en na afloop een groene broek, maar het resultaat mag er wezen. Precies het juiste licht en een mooie scherpte, het toppunt van een mooie herfst!

Wil je meer weten over al die leuke routes in Gelderland én Brabant lees dan dit uitgebreide blog!

vliegenzwam op de Veluwe

 

Heb jij deze herfst ook zo genoten van al die paddenstoelen? En, nog een mooie vliegenzwam gezien?

 

Kijk ook zeker eens een keer op mijn speciale pagina. Hier vind je alle foto's van de maand.

 

Voor nog meer mooie foto's kun je terecht op mijn Pinterest Account. Ik heb hem nog niet zo lang, dus blijf me volgen voor meer moois!

 

Geplaatst in Europa, Foto van de maand, Nederland.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.