Mijn instagram favorieten-6; bestofnine2016

Inmiddels is dit alweer het zesde deel uit de serie mijn Instagram favorieten. Instagram is een prachtig medium voor fotoliefhebbers maar het is vluchtig. Elke dag krijgt iedere gebruiker een enorme lading nieuwe posts te zien en je mist best veel moois als je niet regelmatig kijkt. Foto's raken snel ondergesneeuwd in al dat geweld en dat is eigenlijk best wel zonde! Reden genoeg om af en toe een paar foto's van mijzelf uit het geheel te lichten.Deze keer vertel ik je meer over de hashtag bestofnine en hoe je die toe kunt passen op je eigen account.

Wat is dat eigenlijk die bestofnine?

Vorig jaar ontdekte ik het zelf, de super leuke bestofnine. Het is een perfecte manier om een overzicht van je beste foto's weer te geven op je eigen Instagram account. Dit jaar maakte ik hem weer en ik verbaasde me zelf wat er in mijn overzicht naar voren kwam. Van de 9 mooiste en meest gewaardeerde foto's zijn er 8 uit Amerika! Toen ik er even over nadacht verbaasde het me ook weer niet, want wat was het een prachtige reis die we maakten! De natuur in het westen van de Verenigde Staten is zo ontzettend indrukwekkend.

columbia-river-gorge

 

 

Hoe maak je nu zelf zo'n bestofnine?

Het is heel erg simpel om je eigen bestofnine te maken. Klik door op deze link en daarna vul je de naam van je eigen Instagram account in. Binnen een paar seconden heb je het overzicht voor je neus staan. Simpel toch? NB: je moet wel een account hebben dat openbaar is!

Als je het overzicht gemaakt hebt kun je het delen op al je social media.

 

Mijn bestofnine2016;

 

bestofnine2016

 

Heb jij zelf al eens zo'n bestofnine gemaakt?

 

Ben je nieuwsgierig geworden wat er allemaal te zien is op mijn Instagram account? Klik dan maar eens even door op deze link!

 

 

Geplaatst in Mijn Instagram favorieten, What makes me happy.

12 reacties

    • Dat klopt. Ik zag er al een paar voorbij komen en ging gelijk zelf enthousiast aan de slag. Er kan nog een topper bijzitten de laatste weken natuurlijk. Ach ja, dan maak ik gewoon een nieuwe (?). Ik zie die van jou wel voorbij komen tzt

  1. Moooooi Ivonne! Mijn best of nine heeft 2 dezelfde foto’s helaas. Ik plaats echt zelden dezelfde foto, maar kortgeleden had ik behoefte aan warmte, en plaatste ik een foto van Cuba voor de tweede keer. Ik hoop dat mijn best of nine nog eens opnieuw kan maken, zonder dubbeling! 😉

    • Ik was zelf ook wel erg onder de indruk van dit rijtje. Hij past ook wel goed bij mij, leuk hoe zo’n overzicht je weer kan verrassen. En wat de jouwe betreft; één van de 2 eraf gooien? 😉 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.