foto van de maand aug 2018 meer in Fins Lapland

De foto van de maand, rust en ruimte in Fins Lapland

Fotograferen is al jaren mijn grote passie. Het liefst fotografeer ik mensen en natuur . Er is niets mooiers dan thuis al deze dierbare herinneringen nog eens te kunnen bekijken en het gevoel van het moment er weer bij te krijgen. Ik ben geduldig, maar tijdens mijn reizen ben ik niet diegene die uren op een plekje ligt en wacht op het perfecte moment. Mijn camera is goed, maar ik heb geen heel arsenaal aan extra spullen bij me. Zo ontstaan de spontane foto's waar ik jaren later nog steeds van geniet.

Iedere maand kies ik een foto uit waar ik een bijzondere herinnering aan heb.

 

Augustus 2018

In augustus maakten we een reis naar Fins Lapland. Een bestemming waar ik al lang nieuwsgierig naar was en waar ik al snel gek op werd. Lapland is een geweldige bestemming om te wandelen, fietsen, kanovaren en voor andere fijne outdoor activiteiten. Tijdens onze week werden we getracteerd op het eerste Noorderlicht en echt overal zagen we rendieren.

Wat me echter het meest zal bijblijven van deze trip is de geweldige rust en ruimte. De frisse, ongerepte natuur. Uren rijden over de goede wegen of wandelen en in al die tijd slechts een handjevol mensen tegenkomen. Stoppen bij verstilde meren langs de doorgaande weg, een beetje het alleen op de wereld gevoel. Dat is wat voor mij wat Finland zo bijzonder maakt!

foto van de maand aug 2018 meer in Fins Lapland

Geplaatst in Europa, Finland, Foto van de maand, fotografie, Lapland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.