De foto van de maand januari 2016

Fotograferen is al jaren mijn grote passie. Het liefst fotografeer ik mensen en natuur . Er is niets mooiers dan thuis al deze dierbare herinneringen nog eens te kunnen bekijken en het gevoel van het moment er weer bij te krijgen. Ik ben geduldig, maar tijdens mijn reizen ben ik niet diegene die uren op een plekje ligt en wacht op het perfecte moment. Mijn camera is goed, maar ik heb geen heel arsenaal aan extra spullen bij me. Zo ontstaan de spontane foto's waar ik jaren later nog steeds van geniet.

Iedere maand kies ik  in de foto van de maand een foto uit waar ik een bijzondere herinnering aan heb.

Januari 2016

Costa Rica heeft al jaren een grote aantrekkingskracht op natuurliefhebbers. Wij bleven een ruime week in het zuidwesten van het land op het Osa schiereiland waar we een klein huisje gehuurd hadden. Volgens mij heeft dit deel van de wereld model gestaan voor het paradijs op aarde. Ruige kustlijnen, bijzonder wildlife, het prachtige Corcovado National Park en ongerepte natuur. Wie wil er nu niet terug komen van een dag varen tussen en snorkelen met dolfijnen en dan op dit soort uitzichten getrakteerd worden? Ik ben verliefd!

corcovado

 

 

delen is lief

12 reacties

    • Als je een natuurliefhebber bent is dit deel van Midden Amerika echt geweldig. Costa Rica heeft zo’n bijzondere natuur maar ik hoor ook goede verhalen van Panama en Nicaragua. Het Osa schiereiland en Corcovado NP vond ik echt geweldig, puur natuur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.