Win-win actie

Als je de laatste tijd dingen van mij hebt gelezen dan weet je dat ik bezig ben met een "trip down memory lane". Zo maakte ik pas een geweldig fotoboek als verrassing voor mijn vaders verjaardag (spannend om te doen, maar hij vond hem leuk!). Op dit moment ben ik weer bezig met het maken van een fotoboek, dit keer voor de verjaardag van mijn schoonmoeder in oktober. Ik zie enorm veel foto’s van mijn schoonfamilie; jaren 60 outfits, retromeubelen, schattige kleine kindjes die inmiddels zelf al groot zijn en hun eigen gezin gestart zijn, bruiloften en feesten. Hoewel ik een groot deel van deze dingen zelf heb gemist (pas 10 jaar in de familie) word ik er helemaal blij van en is binnen zitten op deze regenachtige dag ineens helemaal niet zo vervelend meer.

 

Ik dook de laatste tijd weer geregeld de zolder op en spitte in mijn oude dozen vol herinneringen. Ik las de dagboekjes die ik vroeger met mijn vriendinnen maakte van onze tripjes in Nederland, bekeek plakboeken met de tekeningen van mijn oud-leerlingen (zo lief!), en las weer veel brieven en kaarten. Vroeger werd er door mij en mijn vrienden en vriendinnen heel wat afgeschreven en geregeld stuurden we elkaar een gek kaartje. Nu corresponderen we via de mail en af en toe sturen we een kaart, maar dat blijft meestal beperkt tot bijzondere gelegenheden.

Kaartjes, ik wordt er nog steeds zo blij van, zeker als ze zo lekker gek zijn of de lieve woorden tonen van mensen die ik liefheb en ik mis ze in mijn leven!

 

Mijn actie, voor degenen die het aandurven: stuur mij via mijn mail je adres en je krijgt van mij een persoonlijk kaartje. Ik ga spitten in jouw blog, spioneer op jouw Facebook/Instagram/Twitterpagina en duik in helemaal “into you” om het kaartje zo passend mogelijk te maken. (Geef me even de tijd, deze week ben ik nog vrij volgende week weer aan het werk). Als tegenprestatie vraag ik dan of jij deze oproep dan ook op je eigen pagina zet met een link naar dit berichtje en daarna dus mensen die op je oproep reageren een (persoonlijk) kaartje wilt sturen. Volgens mij hebben we dan een “win-win”- situatie. Toch? Als je me dan ook nog volgt opéén Twitter,Facebook of Instagram dan ben ik helemaal een gelukkig meisje!

 

Ik ben benieuwd hoeveel kaartjes we met z’n allen kunnen sturen de komende maanden.

Heb je zin om mee te doen met deze winactie? Mijn mailadres: ivonne@myfootprints.nl Ik zie je graag daar!

Geplaatst in geluksmomentjes, What makes me happy, winactie.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *