Mijn Instagram favorieten-4; Amerika

Inmiddels is dit alweer het vierde deel uit de serie mijn Instagram favorieten. Instagram is een prachtig medium voor fotoliefhebbers maar het is vluchtig. Elke dag krijgt iedere gebruiker een enorme lading nieuwe posts te zien en je mist best veel moois als je niet regelmatig kijkt. Foto's raken snel ondergesneeuwd in al dat geweld en dat is eigenlijk best wel zonde! Reden genoeg om af en toe een paar foto's van mijzelf uit het geheel te lichten.

Zoals je weet was ik de afgelopen maanden aan de westkust van Amerika en wat we daar zagen was werkelijk fenomenaal. Alleen al met die foto's kan ik mijn Instagram account maandenlang vullen, geen enkel probleem! Ik laat je een paar van mijn eigen favorieten uit die periode zien en heb geprobeerd een zo gevarieerd mogelijke selectie te maken uit al het moois dat ik vast heb kunnen leggen.

 

 

instagram favorieten-5foto6

Bryce Canyon was één van de eerste parken die we bezochten en verraste met de grillige rode rotsen en hoodoos!

 

instagram favorieten-5foto4

Bodie, vlakbij Yosemite NP, is echt een wereld apart. Later volgt zeker nog een blog van deze bijzondere spook stad!

 

instagram favorieten-5foto2

Wat was die mist aan de kust van California en Oregon toch bizar. Zo zit je er midden in en zo trekt alles open en is de lucht strakblauw.

 

instagram favorieten-5foto3

De timing van onze reis was perfect. Zó veel mooie voorjaarsbloemen overal was echt een cadeautje!

 

instagram favorieten-5foto7

In drie verschillende parken wandelden we in de laatste sneeuw. Strakblauwe lucht en de korte broek aan in Lassen Volcanic NP, heel bijzonder!

 

instagram favorieten-5foto5

Zoveel plekken, zoveel zonsondergangen. Zoals hier op de campsite in Joshua Tree National Park, adembenemend!

 

instagram favorieten-5foto8

We zagen enorm veel prachtige berg gebieden en wandelden kilometers in de Amerikaanse wildernis. Mount Rainier NP verraste ons, zelfs op die eerste 2, niet zulke zonnige, dagen. Die bergmeren, frisse lucht en rust om ons heen, geweldig!

 

instagram favorieten-5foto1

Eén van de gaafste wildlife parken was Yellowstone, waar we o.a. genoten van deze zwarte beer die redelijk dicht bij onze auto kwam. Wandelen was niet meer hetzelfde sinds die ontmoeting 🙂

 

instagram favorieten-5foto9

Dale Chihuly is een geweldig kunstenaar, waar ik nog nooit van gehoord had voor ik voet in Seattle had gezet, maar wow, ik ben verliefd!

 

instagram favorieten-5foto10

Wat was Yellowstone een geweldig mooi park. Vooral de kleuren van het park, ontstaan door alle geothermale activiteiten,  hebben ons hart gestolen.

 

Na een paar weken heen en weer jojo-en lijkt het er nu op dat ik eindelijk mijn volgende mijlpaal heb bereikt. Ik ben de 1500 volgers gepasseerd en durf het vandaag te roepen. Een klein feestje, en daarna weer verder met de volgende serie foto's.

 

Ben je na al die foto's nieuwsgierig geworden naar mijn eigen Instagram account, dan zou ik het helemaal geweldig vinden als je een keer komt kijken. Klik dan even hier!

 

 

Geplaatst in fotografie, Mijn Instagram favorieten, Noord-Amerika, Verenigde Staten, What makes me happy.

6 reacties

    • Het is zeker weer wennen aan het klokje dat je vertelt wanneer je ergens moet zijn en hoe lang. Die vrijheid van zo’n lange reis is echt heel bijzonder. Mijn werk is leuk, maar ik kom ineens tijd tekort om alles te doen wat ik wil 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.