stoffige wegen op de Walk of Wisdom van Nijmegen naar Groesbeek foto van de maand juli 2018

De foto van de maand; de zwoele zomer van 2018

Fotograferen is al jaren mijn grote passie. Het liefst fotografeer ik mensen en natuur . Er is niets mooiers dan thuis al deze dierbare herinneringen nog eens te kunnen bekijken en het gevoel van het moment er weer bij te krijgen. Ik ben geduldig, maar tijdens mijn reizen ben ik niet diegene die uren op een plekje ligt en wacht op het perfecte moment. Mijn camera is goed, maar ik heb geen heel arsenaal aan extra spullen bij me. Zo ontstaan de spontane foto's waar ik jaren later nog steeds van geniet.

Iedere maand kies ik een foto uit waar ik een bijzondere herinnering aan heb.

Een onwerkelijke zomer.

Wat was het een bijzondere zomer in 2018. Voor de natuur was het zwaar maar persoonlijk genoot ik met volle teugen van de hitte die maar bleef duren. Vooral die zwoele zomeravonden in de buitenlucht zal ik nooit meer vergeten. Samen met Frank wandelde ik in één van de allerheetste weken ooit de Walk of Wisdom. Deze geweldige tocht van 136 kilometer bracht ons op de mooiste plekken van de regio rondom Nijmegen. Juli 2018 is voor mij onlosmakelijk verbonden met deze ervaring; droog, heet en onwerkelijk mooi.

Deze foto maakte ik in de tuin van onze B&B in Groesbeek. De buurman is net langsgereden met de tracktor en het laatste zonlicht van de dag wordt gefilterd door het opwaaiend zand. Rust, stilte en ruimte.....

stoffige wegen op de Walk of Wisdom van Nijmegen naar Groesbeek foto van de maand juli 2018

delen is lief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.