straatleven San Jose, Costa Rica

De foto van de maand; straatleven in San José, Costa Rica

Fotograferen is al jaren mijn grote passie. Het liefst fotografeer ik mensen en natuur . Er is niets mooiers dan thuis al deze dierbare herinneringen nog eens te kunnen bekijken en het gevoel van het moment er weer bij te krijgen. Ik ben geduldig, maar tijdens mijn reizen ben ik niet diegene die uren op een plekje ligt en wacht op het perfecte moment. Mijn camera is goed, maar ik heb geen heel arsenaal aan extra spullen bij me. Zo ontstaan de spontane foto's waar ik jaren later nog steeds van geniet.

Iedere maand kies ik een foto uit waar ik een bijzondere herinnering aan heb.

 

December 2017; straatleven in San José.

Als je naar Costa Rica gaat dan ga je voor de natuur en niet voor de cultuur. Normaal gesproken kom je met het vliegtuig aan in hoofdstad San José, en ook met het O.V. zul je vast 1 of meerdere keren in de stad komen. Vergeleken met andere steden is het geen echte plek vol hoogtepunten, maar leuk genoeg om een paar dagen te acclimatiseren en rond te slenteren.

Het leuke van een niet toeristische stad als deze is het feit de mensen hun eigen gang gaan en het is zoals het is. Op je gemak rondwandelen en genieten van het straatleven in San José is een prima start van je reis.

straatleven in San José, Costa Rica

 

Meer foto's zien? Alle foto's van de maand vind je op mijn speciale pagina.

Wil je meer lezen over onze backpack trip door Costa Rica? Klik hier door naar het uitgebreide blog onze route.

Voor nog meer mooie foto's kun je terecht op mijn Pinterest Account. Ik heb hem nog niet zo lang, dus blijf me volgen voor meer moois!

 

 

delen is lief

2 reacties

    • Wat een fijn vooruitzicht Denise. Ik was 2 keer in Costa Rica en ben nog steeds een groot fan. Als je kunt ga dan zeker naar Corcovado en de omgeving,prachtig daar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.