De foto van de maand november 2016

Fotograferen is al jaren mijn grote passie. Het liefst fotografeer ik mensen en natuur . Er is niets mooiers dan thuis al deze dierbare herinneringen nog eens te kunnen bekijken en het gevoel van het moment er weer bij te krijgen. Ik ben geduldig, maar tijdens mijn reizen ben ik niet diegene die uren op een plekje ligt en wacht op het perfecte moment. Mijn camera is goed, maar ik heb geen heel arsenaal aan extra spullen bij me. Zo ontstaan de spontane foto's waar ik jaren later nog steeds van geniet.

Iedere maand kies ik een foto uit waar ik een bijzondere herinnering aan heb.

De foto van de maand november 2016

Ik ben al jaren een groot fan van Street Art. Dit jaar ontdekte ik prachtige kunstwerken tijdens een tour  in Leeuwarden en een midweek Lissabon. Een paar jaar geleden waren we in oktober in Curaçao en dwaalden daar een dag door de leuke wijken Punda en Otrobanda in Willemstad. Deze prachtige plaat was één van de grootste verrassingen. Wat een beauty, nog steeds!

 

foto-van-de-maand-november-2016

 

Ben jij ook zo'n fan van Street Art?

Wil je nog meer foto's van de maand zien? Kijk dan eens op deze speciale pagina!

 

delen is lief

11 reacties

  1. Ja, ik ben ook een grote streetart fan! Ik vind het sowieso onwijs knap dat mensen zulke mooie muurschilderingen kunnen maken. Deze foto ziet er inderdaad heel gaaf uit! Het is zo leuk om dit soort geweldige plaatjes spontaan tegen te komen. Ik kwam in Canada ook een prachtige muurschildering tegen, in een gehuchtje, daar waar je het nooit zou verwachten 🙂

    • Leuk hé dat soort verrassingen. Ik vind dat je de laatste paar jaar steeds meer gave Street Art tegenkomt. Deze is nog steeds een echte favoriet van me.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.