enormous jungle roots at Ta Prohm ; jungle tempel in Angkor

De foto van de maand; jungle tempel in Angkor

Fotograferen is al jaren mijn grote passie. Het liefst fotografeer ik mensen en natuur. Er is niets mooiers dan thuis al deze dierbare herinneringen nog eens te kunnen bekijken en het gevoel van het moment er weer bij te krijgen. Ik ben geduldig, maar tijdens mijn reizen ben ik niet diegene die uren op een plekje ligt en wacht op het perfecte moment. Mijn camera is goed, maar ik heb geen heel arsenaal aan extra spullen bij me. Zo ontstaan de spontane foto's waar ik jaren later nog steeds van geniet.

Iedere maand kies ik een foto uit waar ik een bijzondere herinnering aan heb.

 

jungle tempel in Angkor; de Ta Prohm

Eén van de meest bijzondere tempelcomplexen ter wereld is voor mij toch wel Angkor in Cambodja. De tempel van Ta Prohm vind ik helemaal indrukwekkend. Van oorsprong is het een klooster en dat zie je nog goed terug in de vele gangenstelsels en open ruimtes ertussen. Wat het voor mij helemaal gaaf maakt is het feit dat er nog veel kapok en vijgenbomen op het terrein staan die tussen de stenen doorgroeien. Hier krijg je het beste idee hoe de stad ooit helemaal overwoekerd was door de jungle. Het is niet verwonderlijk dat er in dit deel van Angkor diverse films geschoten zijn.  Pas als je het met eigen ogen ziet proef je de bijzondere sfeer die er hangt.

Wat vind jij van deze jungle tempel in Angkor? Gaaf toch?

 

enormous jungle roots at Ta Prohm temple Cambodia

 

Kijk ook zeker eens een keer op mijn speciale pagina. Hier vind je alle foto's van de maand.

Wil je meer lezen over onze backpack trip door Cambodja? Klik dan even door naar alle berichten.

 

Voor nog meer mooie foto's kun je terecht op mijn Pinterest Account. Ik heb hem nog niet zo lang, dus blijf me volgen voor meer moois!

 

 

Geplaatst in Azie, Cambodja, Foto van de maand, tempels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.