De foto van de maand; heidevelden van de Posbank.

Fotograferen is al jaren mijn grote passie. Het liefst fotografeer ik mensen en natuur . Er is niets mooiers dan thuis al deze dierbare herinneringen nog eens te kunnen bekijken en het gevoel van het moment er weer bij te krijgen. Ik ben geduldig, maar tijdens mijn reizen ben ik niet diegene die uren op een plekje ligt en wacht op het perfecte moment. Mijn camera is goed, maar ik heb geen heel arsenaal aan extra spullen bij me. Zo ontstaan de spontane foto's waar ik jaren later nog steeds van geniet.

Iedere maand kies ik een foto uit waar ik een bijzondere herinnering aan heb.

September 2016; heidevelden van de Posbank 

Na al dat natuurgeweld uit Amerika deze maand weer een foto uit eigen land. Ieder jaar, tussen (ongeveer) half augustus en half september, kleuren de heidevelden in Nederland paars. Echt zoiets dat je in de agenda moet zetten want het is voorbij voor je het weet.  Ik wandelde dit jaar op de heide rondom de glooiende heuvels van de Posbank in het Nationaal Park Veluwezoom. Een gebied dat in alle jaargetijden mooi is, maar als de heidevelden bloeien is het puur genieten!

foto-van-de-maand-sept-2016

 

 

 

Ik ben verliefd op de heidevelden van de Posbank. Ben jij ook zo gek van die bijzondere Nederlandse natuur? Dan vind je deze blogs vast ook interessant.

Pak je agenda erbij en noteer alvast......

 

De beste tijd en manier om te genieten van de bloesem in de Betuwe.

De beste tijd en plaatsen om de geweldige bollenvelden in het voorjaar te bekijken.

 

delen is lief
Geplaatst in Foto van de maand, Nederland.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.