De foto van de maand februari

Fotograferen is al jaren mijn grote passie. Het liefst fotografeer ik mensen en natuur . Er is niets mooiers dan thuis al deze dierbare herinneringen nog eens te kunnen bekijken en het gevoel van het moment er weer bij te krijgen. Ik ben geduldig, maar tijdens mijn reizen ben ik niet diegene die uren op een plekje ligt en wacht op het perfecte moment. Mijn camera is goed, maar ik heb geen heel arsenaal aan extra spullen bij me. Zo ontstaan de spontane foto's waar ik jaren later nog steeds van geniet.

Iedere maand kies ik een foto uit waar ik een bijzondere herinnering aan heb.

Februari 2016

In 2015 reisden we vier weken lang met het openbaar vervoer door Myanmar, een land dat op de rand staat van het grotere toerisme en nog heel authentiek is. Ik heb genoten van mijn contacten met de mensen en de rust van het "eenvoudige" leven. Aan het eind van de reis streken we een paar dagen op het strand van Ngwe Saung neer en genoten elke dag van de vissers die met grote netten op jacht waren naar een soort sardientjes. Een klus die wel een paar uur in beslag nam en goede samenwerking vereiste. Het was prachtig om te zien hoe de mannen zich staand hielden de golfslag en vol geduld mand voor mand de buit uit het grote net naar het strand overhevelden.

 

foto van de maand februari 2016

 

Myanmar is echt een geweldig land om doorheen te reizen en je waant je echt in het Azië van voor het grote toerisme, iets dat steeds zeldzamer wordt in onze huidige wereld. Wil je lezen waar ik allemaal geweest ben in Myanmar kijk dan eens even op mijn speciale pagina!

 

 

delen is lief

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.