bergwandeling Duitsland, wandelvakantie Beieren

De foto van de maand; bergwandeling in Duitsland

Fotograferen is al jaren mijn grote passie. Het liefst fotografeer ik mensen en natuur . Er is niets mooiers dan thuis al deze dierbare herinneringen nog eens te kunnen bekijken en het gevoel van het moment er weer bij te krijgen. Ik ben geduldig, maar tijdens mijn reizen ben ik niet diegene die uren op een plekje ligt en wacht op het perfecte moment. Mijn camera is goed, maar ik heb geen heel arsenaal aan extra spullen bij me. Zo ontstaan de spontane foto's waar ik jaren later nog steeds van geniet.

Iedere maand kies ik een foto uit waar ik een bijzondere herinnering aan heb.

 

Juni 2018; bergwandeling in Duitsland

De afgelopen weken waren we op wandelvakantie in Beieren. De eerste week wandelden we in het heuvelachtige gebied van het Altmühltal en sliepen in een bijzondere kasteelwoning op Schloss Möhren.  Daarna zakten we naar het uiterste zuiden van het land en bedwongen de hogere toppen van Alpen op de grens met Oostenrijk.

We maakten diverse pittige wandelingen vol bijzonder wildlife en prachtige vergezichten. Wandelden over alpenweides vol bloemen en koeien met klingelende bellen. En natuurlijk laafden we onze innerlijke mens bij diverse berghutten. Een aanslag op de knieën maar wat voor één! Ik deelde al een paar van onze mooiste wandelingen uit het Altmühltal met je en meer mooie routes volgen snel! Een wandelvakantie in Beieren kan ik je absoluut aanbevelen!

bergwandeling Duitsland, wandelvakantie Beieren

delen is lief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.