De foto van de maand april 2016

Fotograferen is al jaren mijn grote passie. Het liefst fotografeer ik mensen en natuur . Er is niets mooiers dan thuis al deze dierbare herinneringen nog eens te kunnen bekijken en het gevoel van het moment er weer bij te krijgen. Ik ben geduldig, maar tijdens mijn reizen ben ik niet diegene die uren op een plekje ligt en wacht op het perfecte moment. Mijn camera is goed, maar ik heb geen heel arsenaal aan extra spullen bij me. Zo ontstaan de spontane foto's waar ik jaren later nog steeds van geniet.

Iedere maand kies ik een foto uit waar ik een bijzondere herinnering aan heb.

April 2016

Voor mijn verjaardag kreeg ik van Frank een weekendje cadeau en zo fietsen we op 22 en 23 april twee dagen langs de bloesem van de Betuwe. We zagen de meest prachtige bloesem, maar de mooiste vind ik zelf nog steeds de hoogstamboomgaard die we tegenkwamen. Vroeger kwamen deze hoogstamboomgaarden veel voor, maar tegenwoordig staan er voornamelijk lage, makkelijk te bewerken rijen boompjes. Praktisch, maar een stuk minder romantisch!

foto van de maand april 2016

 

Ben je nieuwsgierig welke foto's ik nog meer een plek heb gegeven in mijn "eregallerij"?  Neem dan zeker eens een kijkje op mijn speciale Foto van de maand pagina!

Fan van mijn foto's? Doe nog meer inspiratie op op mijn Instagram account!

 

 

 

 

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.