bergwandeling bij het Gardameer

De foto van de maand; bergwandeling bij het Gardameer

Fotograferen is al jaren mijn grote passie. Het liefst fotografeer ik mensen en natuur . Er is niets mooiers dan thuis al deze dierbare herinneringen nog eens te kunnen bekijken en het gevoel van het moment er weer bij te krijgen. Ik ben geduldig, maar tijdens mijn reizen ben ik niet diegene die uren op een plekje ligt en wacht op het perfecte moment. Mijn camera is goed, maar ik heb geen heel arsenaal aan extra spullen bij me. Zo ontstaan de spontane foto's waar ik jaren later nog steeds van geniet.

Iedere maand kies ik een foto uit waar ik een bijzondere herinnering aan heb.

 

Januari 2017; bergwandeling bij het Gardameer

De afgelopen weken stonden in het teken van Italië. Ik opende een nieuwe serie "wereldvrouwen" met het mooie verhaal van Elizabeth die naar Piëmont emigreerde. Verder ben ik druk bezig met het plannen van onze vakantie in juni. Daarbij zullen we voor de tweede keer de regio rondom het Gardameer gaan verkennen. Deze keer vanuit het noordelijk gelegen Riva del Garda. Tijdens onze eerste reis naar het Gardameer wandelden we op de prachtige bergtoppen in het oosten. We maakten een zware, maar o zo mooie hike op de Monte Baldo waarbij ik mezelf best wel even tegenkwam. Ik heb super veel zin in een nieuwe bergwandeling bij het Gardameer!

 

 

Wil je meer lezen over deze geweldige bergwandeling bij het Gardameer? Lees er alles over in Wandelen bij het Gardameer; Monte Baldo.

 

Nieuwsgierig naar het verhaal van Elizabeth? Lees dan Wereldvrouwen; emigreren naar Italië.

 

Of bekijk alle foto's van de maand op mijn speciale pagina.

 

 

 

 

delen is lief

6 reacties

    • Wij waren er in september en zelfs toen was het best nog druk i.v.m. vakantie van de Duitsers (En dat terwijl het daar slecht weer was, dus ze bleven allemaal wat langer in Italië ). Dit jaar gaan we een week in juni naar het noorden. In principe is dat een rustigere regio dan het zuiden. Ik zal er t.z.t. zeker over schrijven, dus houdt het in de gaten.

  1. Wat een geweldig mooie foto Ivonne! Ik dacht jarenlang dat het Gardameer veels te toeristisch was, maar voor deze schoonheid heb ik wel wat over 😉 Ik was vorig jaar begin juli in de Dolomieten, als ik terug zou gaan, dan zou ik wat vroeger gaan. Mei is vast ook prima!

  2. Leuk, ik ben ook ooit in Riva del Garda geweest. Heel lang geleden, dat wel, toen ik nog niet zo into outdoor was. Ik ben benieuwd naar je ervaringen! Gave wolken op deze foto trouwens, heb je het droog gehouden die dag? Ondanks dat ze wit zijn, zien ze er een beetje dreigend uit …

    • Ik ben benieuwd naar de bergen in het noorden. We hebben al een paar mooie wandelingen op het oog.
      Gelukkig was het die dag droog, maar een mooi uitzicht over het meer konden we helaas wel vergeten. Misschien dit jaar wel een keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.