nieuwsgierige koe

De foto van de maand augustus 2017, nieuwsgierige koe

Fotograferen is al jaren mijn grote passie. Het liefst fotografeer ik mensen en natuur . Er is niets mooiers dan thuis al deze dierbare herinneringen nog eens te kunnen bekijken en het gevoel van het moment er weer bij te krijgen. Ik ben geduldig, maar tijdens mijn reizen ben ik niet diegene die uren op een plekje ligt en wacht op het perfecte moment. Mijn camera is goed, maar ik heb geen heel arsenaal aan extra spullen bij me. Zo ontstaan de spontane foto's waar ik jaren later nog steeds van geniet.

Iedere maand kies ik een foto uit waar ik een bijzondere herinnering aan heb.

 

Augustus 2017

De afgelopen weken wandelde ik weer regelmatig in Nederland. Eén van die dingen waar ik altijd heel blij van wordt is het tegenkomen van koeien in de weides. Als dierenvriend gaat mijn hart er sneller van kloppen, want zeg nu zelf; koeien in een megastal binnen dat hoort toch niet? Daarnaast zijn koeien ook nog super schattig als ze je met die koddige koppies aankijken en volgen terwijl je langsloopt. Ik kan wel een heel blog vullen met de leukste koeienplaatjes zoveel heb ik er inmiddels al geschoten. Mijn foto van deze maand is die van een nieuwsgierige koe die ik in Gelderland tegenkwam terwijl ik daar wandelde voor #ontdekhetgeldersgoud. Een eerbetoon aan al die schatjes; koeien in de wei, niet in de stal!

 

Geplaatst in Europa, Foto van de maand, Nederland.

7 reacties

  1. JA! Ik ben ook dol op koeien 😀 In alle soorten en maten. Maak er altijd foto’s van en er waren zelfs koeien op onze bruiloft haha (al was dat niet gepland). Heb ook een keer ge-koeknuffeld, echt heel leuk om te doen, zeker als je van koeien houdt. Word je enorm rustig van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.