Zoals je weet woonden Frank en ik een klein jaar in het oosten van de Verenigde Staten. Een bijzondere ervaring die mijn leven veranderde en waar ik met warme gevoelens aan terug denk. Emigreren naar een ander land is een bijzondere ervaring. Uit ons avontuur ontstond het idee voor deze nieuwe rubriek; emigreren,  persoonlijke verhalen.

emigreren, persoonlijke verhalen

Mijn eigen avontuur in Amerika. USA forever!

 

 

Emigreren,  persoonlijke verhalen over wonen en leven in het buitenland.

Een tijd geleden ontdekte ik op Facebook een groep voor Nederlandse vrouwen die tijdelijk of permanent in een ander land wonen.

Het is echt super om te zien wat de ervaringen en avonturen van al deze vrouwen zijn. Het lijkt zo mooi om naar het buitenland te vertrekken, maar is het dat wel? Uit eigen ervaring weet ik dat het (hard) werken was voordat het leuk werd.

Nieuwsgierig naar verhalen van anderen stel ik de vrouwen een aantal vragen. Waar lopen zij tegenaan? Wat is er zo bijzonder aan het land of de regio waar zijn nu wonen? Wat zijn de leuke en minder leuke kanten van het het emigreren? Willen zij nog (wel) terug naar Nederland? En als laatste hebben zij nog tips voor andere vrouwen? Emigreren, persoonlijke verhalen is een geweldige reeks geworden.

 

Meet the girls!

 

Alle dames over het wonen en leven in een ander land; emigreren, persoonlijke verhalen....

 

 

 

 

 

 

Wat een inspirerende pagina is "Emigreren, persoonlijke verhalen" geworden. Super dat al deze vrouwen hun eigen verhaal over het emigreren naar een ander land met ons hebben willen delen!

 

Wil jij ook meewerken aan deze serie? Stuur dan een mail naar ivonne@myfootprints.nl en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

 

 

8 reacties

    • Ik ben er zelf heel blij mee. Zomaar ineens bedacht en gehoopt dat het mooi zou worden. Het is echt super leuk om samen met de dames een mooi verhaal neer te zetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.