wandelen in Brabant pagina wandelblogger Myfootprints

Leuk dat je op deze pagina komt kijken want dat betekent dat je interesse hebt in Myfootprints!

Over Myfootprints

Myfootprints is een blog voor de liefhebbers van reizen, natuur en actief bezig zijn. Ik neem lezers mee op mijn avonturen, van mooie natuur en steden dicht bij huis tot bestemmingen verder weg. Daarbij wil ik mensen enthousiast maken om de auto te laten staan en de mooie natuur zoveel als mogelijk op een actieve manier te verkennen. Ter plekke gebruik te maken van het openbaar vervoer en in contact te komen met de lokale bevolking. Naast het schrijven van deze verhalen spelen foto's een belangrijke rol op mijn site.

Een speciale plek in mijn hart en op mijn blog is er voor de serie persoonlijke verhalen van geëmigreerde vrouwen die ik begon n.a.v. mijn eigen emigratie ervaring in 2016/2017.

 

Over Ivonne

Fotograaf, tekstschrijver en blogger. Gek op mooie natuur, wildlife spotten, fotograferen, backpacken, wandelen en fietsen. De liefde voor de natuur is mij met de paplepel ingegoten en zowel thuis als tijdens mijn reizen ben ik zoveel mogelijk buiten. Daarbij probeer ik zo min mogelijk impact te maken op de mooie plekken die ik ontdek.

Samen met mijn man Frank woonde ik een klein jaar in de Verenigde Staten. Daarnaast maakten we meerdere lange (wereld) reizen naar Midden-Amerika, het westen van de USA, Zuidoost-Azië, Chili en Argentinië en tweemaal naar Australië.

Ik erger me groen en geel aan voedselverspilling, ben fervent consuminderaar en zwefafvalpakker in mijn woongemeente Eersel. Ook tijdens mijn wandelingen neem ik zwerfafval mee.

 

In 5 jaar tijd is Myfootprints uitgegroeid tot een mooie site met een groot bereik. Vol inspiratie voor mensen die willen genieten van onze wereld en deze het liefst in een rustig tempo willen verkennen.

  • 41.000 unieke bezoekers op Myfootprints.nl
  • 1791 volgers op Facebook
  • 389 leden in de Facebook groep Wandelvakanties
  • 2.331 volgers op Instagram
  • 281 volgers op Pinterest
  • 1381 volgers op Twitter

 

Lezers van Myfootprints zijn gek op mooie natuur en steden en verkennen die het liefst te voet. Van lange, meerdaagse, wandelingen tot een stadswandeling of kort blokje om. Van dicht bij huis tot bestemmingen verder van huis. Daarnaast pakken zij de fiets, zijn op zoek naar mooie overnachtingsadressen, fijne lunchplekken of tips over emigreren en backpacken. Ook zijn zij fan van mijn mooie foto's die een belangrijk element zijn van mijn verhalen. Download hier mijn mediakit.

 

Samenwerken met Myfootprints

Wil je een bestemming of product onder de aandacht brengen van Nederlandse en Belgische wandelaars, reizigers en natuurliefhebbers?

Heb je een leuke opdracht voor mij, die past bij mijn site en mijn lezers? Ik sta open voor diverse vormen van samenwerking. Denk aan een persreis, advertorials, fotoreportage, reisreportage, productreview of blogartikel of de promotie van een evenement, accommodatie, outdoorartikel of bestemming, Misschien heb je zelf nog wel een ander passend voorstel? Mail me op ivonne@myfootprints.nl en vraag naar de  prijzen en mogelijkheden. Ik schrijf altijd mijn persoonlijke mening en in een blog geef ik aan dat het een samenwerking is.

Wil je één van mijn foto's gebruiken? Graag, maar dan wel in onderling overleg!

 

Wandelambassadeur Gelderse Streken (2017)

In 2017 was ik ambassadeur  van de Gelderse Streken. Voor de succesvolle campagne Ontdek het Gelderse Goud maakte ik 8 wandelingen en schreef erover op de website. Natuurlijk ontbreken deze prachtige routes ook niet op mijn eigen wandelpagina van Gelderland!

In het verleden werkte ik samen met:

Gelderse Streken– #ontdekhetgeldersegoud campagne | Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig | Visit Greece | Schloss Möhren | Verkeersbureau Nederland  | Eropuit Noord Oost Friesland | WNF | Eifel Tourismus | TopTrails Germany | Voigttravel | NOVASOL | Landal.nl | Hotel Minho | Boedapest Marathon| Hotel Corps de Garde| VVV Ootmarsum | Ecktiv | Visit Spain | Woonboerderij Dijkerhoek | Vist Portugal | B&B Botterpot | Visit Hungary | Visit Garda Trentino | Rosti Mepal | Hotel Westcord Delft | Somnox | B&B Balgoy de Holtsehoek | Dutchels Tourism Services | South West Coast Path | Wandel.nl | Berghen schoenen en meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.