Contact en samenwerking

Leuk dat je op deze pagina komt kijken! Ik vertel je graag meer over Myfootprints en hoe we kunnen samenwerken.

Ivonne Calis MyFootprints MediaOver Myfootprints

Myfootprints is een blog voor de liefhebbers van reizen, natuur en actief bezig zijn. Ik neem lezers mee op mijn avonturen, van mooie natuur en steden dicht bij huis tot bestemmingen verder weg. Daarbij wil ik mensen enthousiast maken om de auto te laten staan en de mooie natuur zoveel als mogelijk op een actieve manier te verkennen. Ter plekke gebruik te maken van het openbaar vervoer en in contact te komen met de lokale bevolking. Naast het schrijven van deze verhalen spelen foto's een belangrijke rol op mijn site.

Een speciale plek in mijn hart en op mijn blog is er voor de serie persoonlijke verhalen van geëmigreerde vrouwen die ik begon n.a.v. mijn eigen emigratie ervaring in 2016/2017.

 

Over Ivonne

Fotograaf, tekstschrijver en blogger. Gek op mooie natuur, wildlife spotten, fotograferen, backpacken, kamperen, wandelen en fietsen. De liefde voor de natuur is mij met de paplepel ingegoten en zowel thuis als tijdens mijn reizen ben ik zoveel mogelijk buiten. Daarbij probeer ik zo min mogelijk impact te maken op de mooie plekken die ik ontdek.

Samen met mijn man Frank woonde ik een klein jaar in de Verenigde Staten. Daarnaast maakten we meerdere lange (wereld) reizen naar Midden-Amerika, het westen van de USA, Zuidoost-Azië, Chili en Argentinië en tweemaal naar Australië. Sinds begin 2020 zijn wij de trotse eigenaars van een camperbus waarmee we de komende jaren Europa gaan verkennen.

Ik erger me groen en geel aan voedselverspilling, ben fervent consuminderaar en zwefafvalpakker in mijn woongemeente Eersel. Ook tijdens mijn wandelingen neem ik zwerfafval mee.

Mijn lezers

In ruim 8 jaar tijd is Myfootprints uitgegroeid tot een mooie site met een groot bereik. Vol inspiratie voor mensen die willen genieten van onze wereld en deze het liefst in een rustig tempo willen verkennen.

 • 40.000 unieke bezoekers op Myfootprints.nl
 • 4200+ volgers op Facebook
 • 2300+ leden in de Facebook groep Wandelvakanties
 • 950+ leden in de Facebook groep Mijn dagelijks rondje
 • 5600+ volgers op Instagram
 • 1530+ volgers op Pinterest
 • 1390+ volgers op Twitter

 

Lezers van Myfootprints zijn gek op mooie natuur en steden en verkennen die het liefst te voet. Van lange, meerdaagse, wandelingen tot een stadswandeling of kort blokje om. Van dicht bij huis tot bestemmingen verder van huis. Daarnaast pakken zij de fiets, kamperen, zijn op zoek naar mooie overnachtingsadressen, fijne lunchplekken of tips over emigreren en backpacken. Ook zijn zij fan van mijn mooie foto's die een belangrijk element zijn van mijn verhalen.

Samenwerken met Myfootprints

Wil je een bestemming of product onder de aandacht brengen van Nederlandse en Belgische wandelaars, reizigers en natuurliefhebbers?

Heb je een leuke opdracht voor mij, die past bij mijn site en mijn lezers? Ik sta open voor diverse vormen van samenwerking. Denk bijvoorbeeld aan een persreis, foto-opdracht, reisreportage, productreview, editorial of blogartikel. Ook sta ik open voor het schrijven van gastblogs bij anderen. Misschien heb je zelf nog wel een ander passend voorstel? Mail me op ivonne@myfootprints.nl en vraag naar de prijzen en mogelijkheden. Ik schrijf altijd mijn persoonlijke mening.

Gebruik van foto's

Fotograferen is mijn grote passie en ik krijg regelmatig de vraag of mensen een foto van mij mogen gebruiken. Wil jij ook één van mijn foto's gebruiken? Dat vind ik super, maar dan wel altijd in onderling overleg!

Of neem een kijkje in mijn webshop op Werk aan de Muur.  Hier kun je diverse van mijn werken bestellen op diverse materialen  en in meerdere maten. Spreekt een andere foto je aan? Neem contact op en ik voeg hem toe in de shop.

 

Contactgegevens:

Ivonne Calis
Eersel
ivonne@myfootprints.nl

MyFootprints Media (zakelijk)
KvK nummer: 76870030
ivonne@myfootprints.nl

 

 

In het verleden werkte ik o.a. samen met:

Gelderse Streken– #ontdekhetgeldersegoud campagne | Ontdek IJsselmonde| Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig | Landal.nl | Visit Greece | Schloss Möhren | Verkeersbureau Nederland  | Eropuit Noord Oost Friesland | WNF | Eifel Tourismus | TopTrails Germany | Voigttravel | NOVASOL | Hotel Minho | Boedapest Marathon| Hotel Corps de Garde| VVV Ootmarsum | Ecktiv | Visit Spain | Woonboerderij Dijkerhoek | Vist Portugal | B&B Botterpot | Visit Hungary | Visit Garda Trentino | Rosti Mepal | Osprey | Routebureau Utrecht | Hotel Westcord Delft | Somnox | B&B Balgoy de Holtsehoek | Dutchels Tourism Services | South West Coast Path | Wandel.nl | Berghen schoenen| Noord-Hollandpad | Destinationmakers | Royal Robbins | Hanwag | Natuurhuisje.nl | Routes in Brabant | Van Verre Reizen | Switch The Gym |

Wandelambassadeur Gelderse Streken (2017)

In 2017 was ik ambassadeur  van de Gelderse Streken. Voor de succesvolle campagne Ontdek het Gelderse Goud maakte ik 8 wandelingen en schreef erover op de website. Natuurlijk ontbreken deze prachtige routes ook niet op mijn eigen wandelpagina van Gelderland!

Jurylid wandelroute van het jaar

M.i.v. 2022 ben ik jurylid van de Wandelroute van het jaar. De Wandelroute van het Jaar is een initiatief van de Fiets en Wandelbeurs. Het doel is om overheden te stimuleren om kwalitatief goede wandelpaden aan te leggen. Elk jaar worden er 15 wandelingen in de Benelux genomineerd en door een jury op diverse onderdelen beoordeeld. De winnaar van deze eretitel voor de beste wandelroute van de Benelux wordt bekend gemaakt tijdens de Fiets en Wandelbeurs in het Belgische Gent.

Zie ook de privacy en disclaimer van MyFootprints.

17 reacties

 1. Beste Ivonne Calis,
  In Wandel.nl editie 3 jaargang 2019 lees ik jou Top 5, erg leuk om te lezen.
  Bij deze wil ik graag jou opmerkzaam maken voor het volgende:
  In 2020 schenken wij extra aandacht aan 75 jaar Vrijheid in Nederland,
  Onze wsv de Zeemansloop organiseert op 18 april 2020 onze jaarlijkse Zeemansloop, dit jaar willen wij tijdens deze 19e Zeemansloop extra aandacht schenken aan herdenkingsmonumenten, zoals Indië-monument, Waalsdorpervlakte, Gevangenis van Scheveningen “Oranjehotel” en de plaquette van de Engelandvaarders op de Boulevard van Scheveningen.

  Samen met de routebeschrijving zal In een aparte bijlage meer wetenswaardigheden worden meegegeven over de herdenkingsmonumenten.

  Als bijlage stuur ik mee onze Flyer.

  Ik hoop je graag te ontmoeten.

  Met vriendelijke Sportgroet

  Bertus Kalkema

  Penningmeester wsv de Zeemansloop
  penningmeester@de-zeemansloop.nl
  06-81283550

  • Hoi Bertus. Dank je wel voor je uitnodiging. Mijn agenda voor 2020 wordt, zoals altijd, vrij last minute ingevuld. Ik ga je aanbod zeker onthouden en mocht er tijd zijn dan neem ik contact met je op! Groetjes, Ivonne.

 2. Hoi Ivonne,

  Wil jij me in contact brengen met Nederlanders die naar Canada zijn geëmigreerd?
  Ik zoek informatie en woonruimte om dit proces te realiseren.

  Groetjes, Philomène

 3. Hi,
   I’m looking for the finest blog to post one of my client’s articles. During my search, I came across your blog. Well, I found that the posts on your blogs are quite edifying and admirable to read. So, I’d like to suggest your blog (   https://www.myfootprints.nl/      )  to my clients.Now, I’m reaching out to you to ask if you are interested in posting sponsored content on your blog. If so, please devote some time to tell me your thoughts in your busy schedule.
  I hope our post will definitely bring you valuable information to your avid readers.
  I’m eagerly waiting to hear from you soon. 
  Thank you,
  Regards

 4. Hoi, Yvonne,
  we volgen je nog steeds sinds je bij ons logeerde.

  we hebben inmiddels een Theetuin en koffiehuis. de tuin is nog mooier geworden en JAJA,

  we zijn ook een camper-erf begonnen.
  tot nu toe erg leuke camperaars gehad.
  zie ook onze facebook pagina. wellicht kun je ons vernoemen .
  groet rudie en yvon van B&B Holtsehoek http://www.bbbalgoy.nl

 5. Hallo Ivonne, leuke en interessante site heb je, heb lekker even rond geneusd.
  Nu heb ik de vraag of je me in contact kan brengen met Elizabeth van der Giessen die naar Italië emigreerde. Na een reizend leven denken wij erover om daar neer te gaan strijken dus zou graag eea van haar willen weten. In haar verhaal schrijft ze daar voor open te staan.
  Bij voorbaat dank!

 6. Ik heb ook nog een wandeltip in trentino. Startpunt Valdaone een echte aanrader. Niet steil maar wel adrmbenemend mooi. Srart bij een prachtig blauw stuwmeer over grind en kei en verharde paden naar rifusio val de fumo. Duur enkele reis 1.5 uur. Veel watervallen en stroompjes onderweg.
  Doe er je voordeel mee.

 7. Hoi Yvonne, fijn met je samen gewerkt BB Justjesoars. Oudega Smalingerland. Ook jouw logeer partij blijft in onze herinnering.
  Maar sinds 3 jaar alweer bestaat het bedrijf niet meer. Jammer. Wil je daarom al onze mooie info van jouw site afhalen. Dank daarvoor. Een lieve warme groet A en H. Hooijenga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *