De foto van de maand juli, beenroeier Myanmar

 

Fotograferen is al jaren mijn grote passie. Het liefst fotografeer ik mensen en natuur . Er is niets mooiers dan thuis al deze dierbare herinneringen nog eens te kunnen bekijken en het gevoel van het moment er weer bij te krijgen. Ik ben geduldig, maar tijdens mijn reizen ben ik niet diegene die uren op een plekje ligt en wacht op het perfecte moment. Mijn camera is goed, maar ik heb geen heel arsenaal aan extra spullen bij me. Zo ontstaan de spontane foto's waar ik jaren later nog steeds van geniet.

Iedere maand kies ik een foto uit waar ik een bijzondere herinnering aan heb.

Juli 2015; beenroeier Myanmar

Myanmar bleek een prachtige reisbestemming. Vooral de inwoners van het land, die zo vriendelijk, nieuwsgierig en enigszins verlegen waren, hebben mijn hart gestolen. Overal hebben we ons zo ontzettend welkom gevoeld. Deze beenroeiers vonden we op het Inle Lake, in het centrale deel van het land, terwijl we met een bootje op weg waren naar Indein. Een oude manier van roeien die nu nog door een kleine groep wordt gebruikt.

fotovandemaandjuli

 

Als je dit leuk vond dan heb je ook vast interesse over mijn fietstocht rond het Inle Lake!

Of ga op zoek naar de bijzondere tempels van Indein, aan de zuidkant van het meer.

 

Myanmar is echt een heerlijke reisbestemming. Wil je meer weten over dit bijzondere land? Klik dan even door naar mijn Myanmar Pagina!

Elke maand een nieuwe foto in een blog. Ik verzamel al deze foto's op mijn Foto van de maand pagina.

 

 

Geplaatst in Azie, Foto van de maand, Myanmar.

4 reacties

  1. Leuk he fotograferen op reis… 🙂 Het is mijn beroep (ik ben foodfotograaf) maar op reis kan ik lekker mijn ding doen. Mooie foto dit… Ziet er toch wel een beetje oncomfortabel uit dat roeien met je been.. Haha..

    • Ik vind het heerlijk om te fotograferen. Mijn man moet mij af en toe echt losrukken anders blijf ik aan de gang….. Wel gaaf, beroepsfotograaf! Dat beenroeien doe ik ze ook niet na hoor, zet mij maar op de tennisbaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.