De mooiste routes in Australië Red Centre

De meest waanzinnige ervaring ‘Down under’

Sta je op het punt om een vakantie te plannen? En wil je een echt avontuur beleven? Dan is Australië de perfecte bestemming voor jou! Australië heeft prachtige landschappen, verschillende diersoorten en een rijke cultuur. Daarnaast kun je er verschillende activiteiten ondernemen en de meest waanzinnige ervaring down under hebben. Wil jij meer weten over deze te gekke bestemming? In dit artikel zullen wij je hier meer over vertellen.

Het Great Barrier Reef

Ben je van plan om naar Australië te reizen? Dan kun je Down under met TravelEssence! Hier kun je in contact komen met de beste reisspecialisten. Wist je dat er naar Australië wordt gerefereerd als het land Down under. Dit komt doordat het land in het verre zuiden van de wereld ligt. Gezien je een vakantie naar Australië aan het overwegen bent, is het goed om te weten wat het allemaal te bieden heeft. Je kunt er namelijk genieten van prachtige stranden en de meest adembenemende landschappen.

Een erg mooie plek in Australië is the Great Barrier Reef. Een leuk feitje over deze plek, is dat het één van de grootste riffen in de wereld is. Hoe tof is dat? wanneer je er naartoe gaat, kun je er snorkelen, duiken of zwemmen. Ga je snorkelen? Dan kun je een prachtige onderwater wereld ervaren en verschillende koraalsoorten tegenkomen. Daarnaast kun je ook zwemmen met dolfijnen of vissen en kun je gaan kajakken of kanoën.

Andere plekken in Australië

Een andere populaire bestemming is de Outback. Het is een erg magische plek in Australië. Deze plek magisch noemen, is bijna een ‘understatement’. Je kunt er unieke dieren tegenkomen en eindeloze vlaktes en bossen bewonderen. Bij de Outback Kun je pas echt één worden met de natuur.  Een vakantie in Australië, is geen vakantie zonder een bruisende stad te bezoeken. Hiervoor kun je terecht bij de Gold Coast. De Gold Coast heeft leuke winkeltjes en daarnaast kun je overheerlijk eten bij een van de vele restaurants. Wil je het nachtleven ontdekken? Dun kun je hier ook terecht bij een gezellige bar of club. De meest waanzinnige, ‘one of a kind’ ervaring kun je bij Uluru meemaken. Een andere naam voor deze plek is Ayers Rock. Het wordt ook wel het spirituele middelpunt genoemd, omdat het een heilige plek is. Een zonsondergang, zoals je dat bij Ayers Rock kunt ervaren, kom je zeker niet twee keer tegen.

In het kort, in Australië kun je een waanzinnige vakantie hebben. Door bekende plekken als de Great Barrier Reef, Outback, en Ayers Rock te bezoeken kan jouw vakantie niet meer stuk.

Geplaatst in Australië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *