De foto van de maand november

Fotograferen is al jaren mijn grote passie. Het liefst fotografeer ik mensen en natuur . Er is niets mooiers dan thuis al deze dierbare herinneringen nog eens te kunnen bekijken en het gevoel van het moment er weer bij te krijgen. Ik ben geduldig, maar tijdens mijn reizen ben ik niet diegene die uren op een plekje ligt en wacht op het perfecte moment. Mijn camera is goed, maar ik heb geen heel arsenaal aan extra spullen bij me. Zo ontstaan de spontane foto's waar ik jaren later nog steeds van geniet.

Iedere maand kies ik  in de foto van de maand een foto uit waar ik een bijzondere herinnering aan heb.

 

November 2015

Het Kakadu National Park is één van de grotere parken in het noordwesten van Australië. Toe wij er een maand na het aflopen van de regentijd waren was het helaas nog niet mogelijk om op eigen gelegenheid overal in het park  te komen omdat de wegen nog te slecht waren. Geen nood; toevallig zijn wij er gek op om de wereld van bovenaf te bekijken. Een rondvlucht met een klein vliegtuigje gaf ons een geweldige kijk op deze bijzondere plek en zo zagen we onder meer de meest fantastische watervallen!

foto van de maand november

 

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar wat Australië nog meer te bieden heeft? Neem dan zeker eens een kijkje op mijn Australië pagina

 

delen is lief
Geplaatst in Australië, de wereld van bovenaf, Foto van de maand, Oceanie, UNESCO Werelderfgoed.

10 reacties

    • Dank je! Ik zie tegenwoordig ook veel mooie foto’s die mensen met een drone maken, dat lijkt me ook gaaf! In Australië zagen we een jongen met een drone die aan het “spelen”was boven een kloof. #hebbedingetje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.