australie

Rode aarde, eindeloze leegtes,  wuivend gras..... zijn de eerste dingen die in je opkomen als je aan Australië denkt. Ik heb jarenlang gedacht dat Australië niet meer was dan dit. Tijdens mijn twee langere reizen bleek hoe verkeerd dit idee was en werd ik betoverd door de veelzijdigheid. Ik trof geweldige bergen om in te wandelen, bijzondere flora en fauna, ruige kustlijnen, sfeervolle dorpjes, vriendelijke mensen, veel ruimte en nog veel meer ongerepte natuur.

We sliepen in hotels maar meestal overnachtten we in ons kleine pubtentje. Midden in de natuur op de mooiste plekken, omringd door lokaal wildlife als kangoeroes, koala's, emoes, papegaaien en meer. Elke dag weer een nieuw avontuur! Ik kan je alleen maar aanraden om dit prachtige land zelf een keer te gaan bekijken. Laat je het me weten hoe je het vond?

 

Australië pagina Myfootprints

Ben je voor het eerst in Australië?

Omdat Australië zo enorm groot is kan ik me heel goed voorstellen dat je niet goed weet waar je moet beginnen. Welk gebied bezoek ik en wat zijn de mooiste bezienswaardigheden. Overnachten we in hotels of gaan we kamperen en waar kun je het best wildlife spotten? Huur ik een auto of reis ik met het openbaar vervoer? Vragen waar ik je graag antwoord op geef. Als je begint met het lezen van onderstaande blogs krijg je al een hele mooie eerste indruk van het land en kun je daarna verder met het voorbereiden van je reis.

Blogs en tips over Australië

Zeven kleuren bagger schijten

Australië is een prachtig land. Na twee lange reizen kan ik zeggen dat ik mijn hart heb verloren aan de ruige natuur en de vriendelijke […]

De mooiste routes in Australië, de Pinnacles

De mooiste routes in Australië

Australië is een enorm land met een grote variatie aan landschappen. Er is zo ontzettend veel te zien en doen dat het best lastig is […]

Eén reactie

 1. Hi,

  How are you?

  I’m hopping you can help. You moved to Australia a few years back. And we are looking to make the same move.

  But I’m having trouble finding trustworthy people to help from this side.

  Do you remember which company or consultant you went with. Who arranged or helped to make the move easier.

  I’ve looked around a lot. But every company wants up to €10.000 straight away.

  Thanks in advance
  Mirelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *