salinas grandes argentinië

 

Argentinië is een walhalla voor de liefhebbers van ongerepte en uitgestrekte natuurgebieden. Van de kleurrijke woestijnen en zoutvlaktes rondom Salta en de altijd indrukwekkende Iguazu watervallen in het noorden tot de immense gletsjers en stilte in Patagonië. Landschappen die voor altijd op je netvlies gebrand zullen blijven.

Wandel tussen imposante bergtoppen en meren of slenter door bruisend Buenos Aires. Beklim een gletsjer, wandel in het prachtige Los Glaciares, zet je tent op onder een heldere sterrenhemel en ga op zoek naar wildlife in het meest zuidelijke punt van het vaste land. Wat je ook kiest, ik weet zeker dat Argentinië je hart zal veroveren.

Lees mijn blogs over onze reis door Argentinië. Heb je nog vragen? Reageer dan onder één van de blogs of stuur me een mail.

de mooiste wandelroutes ter wereldtres torres torres del paine w trek

Reisdagboek Chili en Argentinië #3

Een mooi afscheid van Tierra del Fuego. Nadat we lekker waren bijgetankt in het hotel in Ushuaia stapten we weer in ons camperbusje. We maakten […]

Exploradores gletsjer Chili

Reisdagboek Chili en Argentinië #2

Time flies when you´re having fun zeggen ze altijd. En inderdaad, de tijd vliegt voorbij. Inmiddels zijn we alweer een kleine 6 weken op pad […]