Portraits of the world; Botswana en Namibië

Een aantal jaar geleden was ik voor de derde keer in het zuiden van Afrika. We bezochten de bijzondere bestemmingen Botswana en Namibië en wat was het mooi! Niet alleen was ik zwaar onder de indruk van de geweldige natuur, maar zeker ook van de mensen. Het maken van portretten in Afrika vind ik best wel lastig. Afrikanen, zeker de  volwassenen, zijn er vaak niet zo gek op dat je een  foto van ze maakt. Iets wat ik respecteer als ik portretten maak. Ik ben geen opdringerige fotograaf die kost wat kost het plaatje wil schieten. Het vijfde deel van mijn serie Portraits of the world neemt je mee naar warm, vriendelijk en multicultureel Afrika. 

 

portraits-of-the-world-namibie6

 

portraits-of-the-world-namibie4

 

portraits-of-the-world-namibie10

 

portraits-of-the-world-namibie12

 

portraits-of-the-world-namibie13

 

portraits-of-the-world-namibie9

 

portraits-of-the-world-botswana4

 

portraits-of-the-world-namibie5

 

portraits-of-the-world-namibie7

 

portraits-of-the-world-botswana3

 

portraits-of-the-world-namibie2

 

portraits-of-the-world-botswana2

 

portraits-of-the-world-namibie

 

portraits-of-the-world-namibie1

 

portraits-of-the-world-botswana

 

portraits-of-the-world-botswana1

 

portraits-of-the-world-namibie14

 

portraits-of-the-world-botswana5

 

portraits-of-the-world-namibie11

 

 

Ben jij al eens in het zuiden van Afrika geweest? Of bezocht je zelf één van deze twee indrukwekkende landen? Ik ben benieuw of jij ook weleens portretten hebt gemaakt in dit deel van de wereld.

Als je portraits of the world; Botswana en Namibië leuk vond dan vind je deze eerdere blogs uit de serie zeker ook leuk!

Geplaatst in Afrika, Botswana, fotoblogs, Namibie, portraits of the world.

11 reacties

  1. Wat een schitterende foto’s Ivonne! Namibië lijkt mijn ook ZO mooi om een keer te zien, maar is helaas iets boven ons budget met 4 tickets. We hebben genoten van Zuid-Afrika, maar dit ziet er toch weer heel anders uit.

  2. Waaaaauuuuuuwwww! Wat een diversiteit aan geweldige portretten! Het blijft bijzonder om portretfoto’s van een andere cultuur te zien.. Ik moet zeggen dat ik zelf nooit portretfoto’s maak, ik vind het toch een beetje ‘eng’ om te vragen ofzo. Slaat nergens op, haha!

  3. Stuk voor stuk prachtig. De foto van de Nissan met mensen in de laadbak, die straalt zo een verhaal uit. Ik word er helemaal nieuwsgierig van. Waar gaan ze naar toe, waar hebben ze het over en wat voor mensen zouden ze zijn? Dat maakt de foto extra mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *