Actief bezig zijn

Als groot liefhebber van mooie natuur en wildlife en ga ik er zo vaak als ik kan op uit, zowel thuis al tijdens mijn reizen. Wandelen, fietsen, kanovaren en snorkelen  zijn favoriete bezigheden als ik op reis ben. Ik ben geen beoefenaar van extreme outdoor sport maar kan me mijn (reis) leven niet zonder al die activiteit voorstellen. Zelfs als ik op stedentrip ben wandel ik het liefst en verken de leuke wijken van de stad, pak ik een keer de fiets of ga op zoek naar groene plekken in en om de stad. Binnen zitten is niets voor mij, hoewel af en toe een middagje bij het zwembad met een boekje....:)

Maak kennis met een aantal van mijn favoriete activiteiten op reis.  Ik hoop je zo op nieuwe ideeën te brengen en te inspireren er zelf op uit te gaan in onze mooie wereld!

voorverjaardag