Mijn instagram favorieten-2 gezien en gevonden worden

In het tweede deel van mijn Instagram favorieten een onderwerp dat mij aan het hart ligt; gezien en gevonden worden op Instagram. Ik stoei nu al een tijd met het medium en vind het nog steeds geweldig maar hoe wordt je groter en vooral hoe worden je foto's gevonden? Voor mij is het nog steeds een mysterie want ondanks mijn gestadige groei en (mag je dat zeggen van jezelf?) de prachtige foto's op mijn account blijft de impact kleinschalig en ik moet eerlijk toegeven dat dit me toch wel wat tegenvalt.  Ik wil graag laten zien wat ik bedoel aan de hand van 2 foto's van mij, die een feature hebben gekregen op een groter account. Supergaaf natuurlijk, maar het onderstreept voor mij wel weer het belang van het zien en gezien worden!

 

 

instagram favorietenIvonne

Op mijn eigen account

 

 

instagram favorieten

Feature door ig_vietnam. (Ruim 8100 volgers)

 

instagram favorietenIvonne1

Op mijn eigen account

 

instagram favorieten1

Feature Wildlife_seekers (ruim 21K volgers)

 

Nog een paar van mijn favoriete foto's die ik de laatste weken op het account zette.

 

instagram favorieten2

Een dag op stap in Leuven met Lotte en een groep gezellige bloggers.

 

instagram favorieten3

Een terugblik op een prachtige wandeling op de top van de Monte Baldo, Italië.

 

instagram favorieten4

Ik startte een nieuwe serie Portraits of the world, deel 1 Myanmar. (is het geen schatje?)

Ik deel ook graag van mijn eigen favoriete Instagram accounts die ik de laatste tijd ontdekte en  die ik jullie kan aanbevelen;

Droom weg bij de waanzinnig mooie wildlife foto's van AlexKirichko

Hoe een gewone paraplu zoveel creativiteit kan opwekken; loves_umbrella

 

Stoei jij ook nog zo met jouw "plek" op Instagram? Mocht dit niet zo zijn en je hebt nog tips voor mij om de zichtbaarheid van mijn Instagram account te verhogen dan hoor ik ze graag!

Ik zou het natuurlijk ook helemaal geweldig vinden als je een keer komt kijken. Nieuwsgierig? Klik dan even hier!

 

 

 

Geplaatst in Ivonne, Mijn Instagram favorieten.

4 reacties

  1. Ik snap het zelf ook niet hoor, ik heb ruim 300 volgers maar gemiddeld trekken mijn foto’s maar 50 likes, dus hoe kan dat? Laatst zei iemand dat het waarschijnlijk iets te maken heeft met het zogenaamde algoritme maar bij dat soort woorden haak ik eigenlijk vrijwel direct af…

  2. Mooie foto’s heb je zeker! Ik merk dat het gebruiken van hashtags veel verschil maakt. Van specifieke hashtags als #amsterdam tot hashtags als #wanderlust en #travel. Ik gebruik er meestal een paar en dan als eerste ‘reactie’ meer hashtags. Anders wordt het zo’n lap tekst.

    • Dank je wel! Die #hashtag truc gebruik ik al,goed om ze inderdaad niet allemaal bovenaan te zetten. Ik schrijf er liever een stukje persoonlijke tekst bij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.