Ask me anything!

Een tijd geleden zag ik op het blog van Marcella een geweldig idee. Zij vroeg aan haar lezers wat zij nog van haar wilden weten in "ask me anything" en het leek mij direct al ontzettend leuk om dat ook zelf ook eens te doen. Natuurlijk kun je al regelmatig wat meer persoonlijke dingen van me lezen op de "About Ivonne" pagina en in mijn persoonlijke blogs maar dat zijn altijd onderwerpen die ik uitkies. Deze keer krijg je de kans om zelf een onderwerp te bedenken en die vraag te stellen die je me altijd nog had willen stellen. Het mag een reis gerelateerde of een wat meer persoonlijke vraag zijn, alles is toegestaan zolang het maar een leuke vraag is natuurlijk!

 

Zoals je weet word ik op 24 april aanstaande 50 jaar en dat leek me het perfecte moment voor deze oproep. Ik nodig je uit om je vraag onder het blog achter te laten dan geef ik je antwoord op de dag voor mijn verjaardag!

So ask me anything, ik ben benieuwd naar jullie vragen!

 

 

ask me anything 1

 

Geplaatst in Ivonne, What makes me happy, wie zit er achter myfootprints.

7 reacties

  1. Leuk idee! Ik ken je niet zo goed nog… Dus ik ga voor een algemene vraag: wat is het allermooiste land dat je ooit bezocht? En welk land is het makkelijkst om te reizen? En natuurlijk: in welk land zou je willen wonen?

  2. Leuk Ivonne!

    Ik kreeg zelf de vraag welk land je zou kiezen als je voortaan alleen daar naartoe mag reizen. Best een lastige vraag vond ik, maar je gaat vast de uitdaging aan 😉

  3. Zo leuk! Wat heb je geleerd over de jaren over het reizen en in welke mate heeft het je als persoon (in het dagelijkse leven) veranderd? Mocht deze vraag wat te zwaar zijn ofzo, dan vraag ik mij welk “ding” je elke reis meezeult voor-het-geval-dat maar zelden tot nooit gebruikt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.